Koreli heyetin Konya ziyaretinde duygusal buluşma

Güney Kore’den Konya’ya gelen Seul Belediyesi meclis üyeleri 94 yaşındaki Kore gazisi İhsan Damdam’ı da unutmadı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın eşlik ettiği buluşmada duygusal anlar yaşandı.

Koreli heyetin Konya ziyaretinde duygusal buluşma

Karatay Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’nin ünü sınırları aştı. Güney Kore Seul Büyükşehir Belediyesinden bir heyet merkezde incelemelerde bulunmak üzere Konya’ya geldi.

KONYA’DA DUYGUSAL BULUŞMA

Güney Koreli heyetin Konya ziyaretinde önemli bir buluşmada gerçekleşti. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya’da hayattaki tek Kore gazisi olan 94 yaşındaki İhsan Damdam ile Seul’den gelen heyeti buluşturdu.

koreli-heyetin-konya-ziyaretinde-duygusal-bulusma.png

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Başkan Kılca, misafirlerini İhsan amcanın yanına gördü. Sosyal medya hesabından görüntüleri paylaşan Hasan Kılca, “Bir güzel buluşmaya vesile olduk. Kore Gazisi İhsan Amca, Seul Belediye Meclisi’nden gelen misafirlerimizle bir araya geldi.” ifadelerini kullandı.

ONUR ROZETİ VERİLDİ

Buluşmada hem İhsan amca hem de Güney Koreli heyette bulunanlar gözyaşlarına hakim olamadı. Güney Kore Seul Büyükşehir Konseyi Sağlık ve Refah Komitesi Başkanı, Kore Gazisi İhsan Damdam’a onur rozeti takdim etti.

İhsan Damdam da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve buluşmayı gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti.

koreli-heyetin-konya-ziyaretinde-duygusal-bulusma-001.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.