Yağmur altında çalışan Konyaspor’a şehrin yöneticilerinden moral ziyareti

Konyaspor, kritik Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yağmur altında yaptığı antrenmanla sürdürdü. Konya’yı yönetenler de antrenmanı ziyaret ederek başarı diledi. Başkan Uğur İbrahim Altay, “Konyaspor bizim değerimizdir.” dedi.

Yağmur altında çalışan Konyaspor’a şehrin yöneticilerinden moral ziyareti

Tümosan Konyaspor, 6 Mayıs Pazartesi günü iç sahada Fenerbahçe ile oynayacağı 35. hafta maçının hazırlıklarını yapılan antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Ali Çamdalı ve yardımcı antrenörler yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve pas çalışması ile başladı.

6’ya 4 oyun ile devam eden antrenman, 5’e 5 maçlarla sona erdi.

yagmur-altinda-calisan-konyaspora-sehrin-yoneticilerinden-moral-ziyareti.jpeg

KONYA’YI YÖNETENLERDEN MORAL ZİYARETİ

Yağmur altında çalışan takımı Konya’yı yönetenler de kritik Fenerbahçe maçı öncesi yalnız bırakmadı. Ziyarete dair kareleri paylaşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Valimiz ve Konya milletvekillerimizle birlikte Fenerbahçe maçı öncesi yağmur altında Kayacık Tesislerinde Konyaspor'umuzun antrenmanını ziyaret ederek başarılar diledik. Görevde olduğum sürece her dönem Konyaspor için maddi manevi üstümüze düşeni hep yaptık. İyi günde de kötü günde de takımımızı destekledik. Her şeyden öte bir taraftar olarak takımımıza dün de güveniyordum bugün de. Bazı arkadaşlarımızın sosyal medyada sitemlerini görüyorum ama bu şehirde mağlubiyete benden daha fazla üzülen, galibiyete de sevinen yoktur diye düşünüyorum. Konyaspor bizim değerimizdir.” dedi.

yagmur-altinda-calisan-konyaspora-sehrin-yoneticilerinden-moral-ziyareti-001.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.