Yıldıztepe Oto Lastik, Petlas ana bayi olmasının yanı sıra Starmaxx, Falken, Dunlop gibi markaların da temsilciliğini siz değerli müşterileri için üstlenmektedir.

TAKIP ET:

İletişime geçin!

Kosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi No:217/F Yıldız Petrol İçi, Selçuklu/Konya

EN UYGUN FİYATLI LASTİK SEÇENEKLERİMİZ İÇİN Hemen Arayın! +90 546 516 01 21

0 (332) 261 2141
Hemen Arayın!
img
Hizmetlerimiz

Sizin İçin Sunduğumuz Hizmetlerimiz

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLERİMİZ

GÖRÜŞLER

Müşterilerimiz Ne Diyor?

Merak Edilen

Sıkça Sorulan Sorular

Aracınız ile Yıldıztepe Oto Lastik şubemize gelirsiniz ve aracınızı emin ellere teslim edersiniz. Şubemiz bünyesinde bulunan kafemizde ücetsiz ikramlarımızdan faydalanarak mevcut camlardan aracınızla ilgili işlemleri anbean takip edersiniz.

Şubemize gelmeden önce randevu almanız sizin için avantajlı olacaktır. Fakat randevu almadan da şubemize gelerek hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Evet, satın alımlara ve almış olduğunuz lastiğin firmasına göre kampanyalarımız değişmekte olup birçok avantajlı fırsatımız bulunmaktadır.

Lastik fiyatları için iletişim kanallarımızı kullanarak istediğiniz marka ürün için anında fiyat teklifi alabilirsiniz.

Aracın performansını etkileyen en önemli unsurlardan birisi de yol ile temasını sağlayan lastiklerdir. Bu sebeple mevsim dönümlerinde sürekli değiştirmiş olduğumuz lastiklerin 6-12 ay arası bir sürede bakımının yapılması uygun olacaktır.

Ekibimiz

İletişime Geçin

Yıldıztepe Oto Lastik, Petlas ana bayi olmasının yanı sıra Starmaxx, Falken, Dunlop gibi markaların da temsilciliğini siz değerli müşterileri için üstlenmektedir.

Hakkımızda Daha Fazla Bilgi

Mesaj Gönder

Son Yazılar

SİZİ ARAYALIM