Eski kocanın öldürdüğü kadın ve 2 kızı yan yana toprağa verildi

Erzurum’da eski eşi tarafından tabancayla öldürülen kadın ile 2 kızının cenazeleri yan yana açılan mezarlara defnedildi. Anne ve kız kardeşlerinin cenazesine, cezaevindeki 18 yaşındaki çocukları da katıldı.

Eski kocanın öldürdüğü kadın ve 2 kızı yan yana toprağa verildi

Pazar günü merkez Yakutiye ilçesi Hilalkent semti Kurtuluş Mahallesi 

Fabrikaönü Sokak'taki eski eşinin evine giderek çocuklarıyla görüşmek isteyen R.A. (43) çıkan tartışmada tabanca ile ateş açtı. Eski eşi Gülçin K. ile evdeki çocukları Cansu A. (17) ile Burçin A'yı (24) öldüren R.A. kaçtı.

Kıstırıldığı Kazımkarabekir Mahallesi'ndeki Topdağ Caddesi'nde, polislerin ikazına aldırmayan R.A, tabancayı başına dayadı. Tabancayı tuttutuğu sağ elinin tetik parmağından ve karın boşluğundan özel harekat polisinin vurarak etkisiz hale getirdiği R.A, yaralı yakalandı. 

"Darp", "tehdit", "aile içi şiddet" ve benzeri 26 suçtan kaydının bulunduğu anlaşılan R.A. ambulansla Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

eski-kocanin-oldurdugu-kadin-ve-2-kizi-yan-yana-topraga-verildi.jpg

ANNE VE KIZLARI YAN YANA DEFNEDİLDİ

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Gülçin K. ile kızları Cansu ve Burçin A'nın cenazeleri, dün öğle saatlerinde yakınlarına teslim edildi. Cenazeler aynı cenaze aracıyla Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Müdürlüğü'ne götürüldü. Saldırı sırasında evde olmayan Ferdi Arslan (14) ile Emre Can Arslan (16) gasilhaneye götürülürken anneleri ve ablalarının cenazelerini taşıdı. Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Müdürlüğü'nde hazırlanan cenazeler için ailenin cezaevinde olduğu öğrenilen oğulları Anıl'ın gelmesi beklendi. Anıl'ın cenazeye katılması için işlemlerin gecikmesi üzerine defin işlemleri ertelendi.

ANNESİ VE KIZKARDEŞLERİNE SON KEZ BAKTI

Bugün cezaevi aracı ile defin işlemlerinin yapıldığı Mezarlık Müdürlüğü'ne getirilen Anıl A. (18), girdiği gasilhanede, gözyaşları içerisinde anne ve kız kardeşlerinin yüzüne son kez baktı. Anıl A, anne ve kız kardeşlerinin cenaze namazına bir eli güvenlik görevlisine kelepçeli olarak katıldı.

eski-kocanin-oldurdugu-kadin-ve-2-kizi-yan-yana-topraga-verildi-002.jpg

Gülçin K. ve kızları, Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda yan yana açılan mezarlara defnedildi. Kazılan toprağın donması nedeniyle mezarlara iş makineleri ile toprak atıldı. Güçlükle ayakta durabilen Anıl A. da anne ve kız kardeşlerinin mezarlarına toprak attı.

eski-kocanin-oldurdugu-kadin-ve-2-kizi-yan-yana-topraga-verildi-001.jpg

eski-kocanin-oldurdugu-kadin-ve-2-kizi-yan-yana-topraga-verildi-003.jpg

Defin işlemlerinin ardından mezarlıkta kardeşleri ve yakınları ile birlikte taziyeleri kabul eden Anıl A, daha sonra cezaevine götürüldü.

eski-kocanin-oldurdugu-kadin-ve-2-kizi-yan-yana-topraga-verildi-004.jpg

eski-kocanin-oldurdugu-kadin-ve-2-kizi-yan-yana-topraga-verildi-005.jpg

eski-kocanin-oldurdugu-kadin-ve-2-kizi-yan-yana-topraga-verildi-006.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.