Sulama kanalında başı kesilmiş ceset bulundu

Kastamonu'da sulama kanalında baş bölgesi kesilmiş halde ceset bulunurken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Sulama kanalında başı kesilmiş ceset bulundu

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Kastamonu'nun Merkez ilçesine bağlı Dere köyünde, vatandaşlar tarafından terk edilmiş halde bir araç bulundu.

Aracın yakınında başı kesilmiş ceset bulundu

Durumdan şüphelen vatandaşların ihbarı üzerine köye gelen Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terk edilmiş halde bulunan aracın yakınında baş bölgesi kesilmiş cesede rastladı.

Su kanalının altına atılan ceset üzerinde çevrede incelemede bulunan jandarma ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. Baş bölgesi kesilmiş halde bulunan cesedin Araç ilçesi İğdir köyünde ikamet eden ve 3 gündür kayıp olarak aranan A.Y.’ye ait olduğu düşünülüyor.

sulama-kanalinda-basi-kesilmis-ceset-bulundu.jpg

3 şüpheli gözaltında

Jandarma ekipleri, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan soruşturma çerçevesinde baş bölgesi kesik halde bulunan ceset ile ilgili Ş.K., N.K. ve E.Ö.’yü gözaltına aldı.

sulama-kanalinda-basi-kesilmis-ceset-bulundu-002.jpg

Kesilmiş baş aranıyor

Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından ceset, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. A.Y.'ye ait olduğu değerlendirilen cesedin kimliği otopsi incelemesinin ardından kesinlik kazanacak.

Öte yandan, jandarma ekipleri, iz takip köpeği ve komando birliklerinin de desteğiyle su kanalında bulunan cesedin kayıp baş bölgesini bulmak için aramalarını sürdürüyor.

sulama-kanalinda-basi-kesilmis-ceset-bulundu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.