AK Parti Konya Milletvekili Özboyacı, Haber Dairesi’nde

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı, Konya Milletvekili Selman Özboyacı, şehrin ilk ve tek müstakil çevrimiçi medya grubu Haber Dairesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Özboyacı, Haber Dairesi’nde

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı'yı Haber Dairesi binasında, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı.

Yeni nesil medyanın konuşulduğu ziyarette, Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu, genelde yeni nesil medya, özelde ise çevrimiçi gazeteciliğin yeni adresi Haber Dairesi Medya Grup hakkında bilgi verdi.

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ise geçtiğimiz yüzyılın son çeyreğinde kendini gösteren internet ile birlikte dijitalleşen dünyada yeni nesil medyanın yükselişine dikkat çekti.

Haber Dairesi'ni yakından takip ettiğini belirten Özboyacı, bilgi ve haberlerin anlık iletimi noktasında yakalanan başarının takdire değer olduğunu ifade etti. Özboyacı "Kısa sürede elde ettiğiniz bu önemli başarıdan dolayı sizleri kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.