Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Konya'ya mesaj: 'Malum kişi veya kişileri hiç kaale almadan biz yolumuza devam edelim'

AK Parti'de 81 ilin teşkilat başkanları bayramın ikinci günü video konferans yöntemiyle bir araya geldi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya’daki il ve ilçe teşkilat mensuplarına seslenerek "Özellikle bu samimi gayretleriniz sebebiyle inşallah adeta bu davamızın, partimizin kalesi konumundaki Konya’da malum kişi veya kişileri hiç kaale almadan biz yolumuza devam edelim. Onlarla hiç eleştiri kavgasına ve benzeri durumlara girmeden sadece Konya’da yaptıklarımızı ve yapacaklarımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Konya'ya mesaj: 'Malum kişi veya kişileri hiç kaale almadan biz yolumuza devam edelim'

Ramazan Bayramı’nın ikinci günü AK Parti 81 İl Başkanı Bayramlaştı. Toplantıda il başkanları adına AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı konuştu. Angı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 81 İl Başkanına hitap ettiği konuşmasında “Sayın Genel Başkanım sizlerin liderliğindeki güçlü yönetim yeni dönemde de Türkiye’yi yönetmeniz bir ihtiyaç bizler ülkemizi seviyoruz. Ülkemizin çok daha güçlü bir şekilde ideallerine doğru yol aldığı menziline doğru saygın bir şekilde yürümesi en büyük arzumuzdur. Bu sebeple sizlere müteşekkiriz” dedi.

Toplantıda il başkanları adına konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Haşan Angı “Ramazanı idrak ettik ve bayrama kavuştuk 81 il olarak bugün bayramlaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanım dünyadaki bu salgın ve salgınla mücadelede ülkemizde yaşananların ve başarının hikâyesi tüm dünyada dikkat ve gıpta ile izlendiğini görüyoruz. Bu başarı 18 yılda Türkiye’yi nereden alıp nereye getirdiğinizin bir sonucu olarak çok daha net bir şekilde anlaşılır oldu. Eski yönetim anlayışlarıyla Türkiye yönetiliyor olsaydı enkazın altındaki vatandaşına ulaşamayan, deprem konutlarını, hastanelerini 20 30 yılda bitiremeyen Allah korusun bugün belki süper güç veya gelişmiş konumdaki ülkelerden daha kötü halde olabilirdik. Sizlerin cesaretli, basiretli ve samimi liderliğiniz Türkiye’yi bu noktaya taşıdı. Kurulduğumuz ilk yıllarda milletvekillerimizle bir toplantıda ‘Arkadaşlar medeniyetin taşlarını diziyoruz burada acele olmaz sabırla yürüyeceğiz’ demiştiniz. 18 yılda bu sabırla yürüyüşün Türkiye’yi nereye getirdiğini Tüm Türkiye’de yaşayanlar kadar dünyada aklı eren ve Türkiye’yi seven tüm dostların dikkatlerinden kaçmadı. Güçlü lider ve yönetim anlayışının ülkeleri nereye getirebildiğini herkes izliyor ve yeni dönemde de bu yönetim anlayışının çok daha öncelikli hale geleceğini tahmin ediyorum. Sizin gibi cesaretli ve samimi liderlere dünyanın ihtiyacı var. Kendilerine ait olmayan sağlık malzemelerini dahi birbirlerinden el koymaya çalışan devletlerin yanında sizler onlarca ülkeye bu sağlık malzemelerini yardım olarak gönderdiniz. Milletçe göğsümüzü kabarttınız. Tüm alanlarda olan o büyük değişim hayallerin ötesinde 81 ilde büyük hizmetler olarak ve vesayetleri ortadan kaldırılıp özgürlüklerin nereye geldiğini hep birlikte yaşayarak gördük. Geçmiş dönemin zorlukları sıkıntılarında ülkeleri yönetemeyen anlayışların, ülkeyi dar boğazlara sürüklediği bir dönemlerden bugün sadece sağlıkla ilgili değil tüm dış politikada, ekonomimize yapılmaya çalışılan saldırılara karşı, çevre ve şehircilikteki yeni düzenlemelerimizle, tarım politikalarımıza kadar her alanda bu dönemde de büyük liderliğinizle tüm ekibinizle beraber yönettiniz” ifadelerine yer verdi.

Teşkilatlar olarak özveriyle çalıştıklarını belirten Angı; “Bu dönemde Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’in başkanlığında, Erkan Başkanımızın yardımcılarıyla ve il koordinatörlerimizle birlikte, il ve ilçe başkanlarımızla tüm kademe başkanlarımızın ve parti mensuplarımızla gece gündüz il ve ilçelerimizde yoğun çalışmalar iştirak ettik. Bize iletilen taleplere veya ulaştıklarımızın taleplerine cevap vermek adına belediyelerimizle uyum içerisinde, genel idarelerimizle iyi bir koordinasyonla hamd olsun şehirlerimizde büyük hizmetler gerçekleştirdik. Bütün il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız gece gündüz sizin o samimi çalışmalarınıza eşlik edebilmek adına tüm gayretlerimizle bu çalışmaları yürüttük. Samimiyetle gelen büyük bir seferberlik haliyle tüm çalışmalara iştirak ettik. Hep birlikte gayret ettik. Milletimizin sizlere olan o büyük güven ve sevgisi bizlerin işlerini oldukça kolaylaştırıyor. Onun için ülke olarak gururluyuz. Sizlerin liderliğindeki güçlü yönetim yeni dönemde de Türkiye’yi yönetmeniz bir ihtiyaç bizler ülkemizi seviyoruz. Ülkemizin çok daha güçlü bir şekilde ideallerine doğru yol aldığı menziline doğru saygın bir şekilde yürümesi en büyük arzumuzdur. Bu sebeple sizlere müteşekkiriz.” diye konuştu.

"KONYA DAVAMIZIN KALESİDİR"

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Konya’daki il ve ilçe teşkilat mensuplarına seslenerek; “Özellikle bu samimi gayretleriniz sebebiyle inşallah adeta bu davamızın, partimizin kalesi konumundaki Konya’da malum kişi veya kişileri hiç kaale almadan biz yolumuza devam edelim. Onlarla hiç eleştiri kavgasına vb durumlara girmeden sadece Konya’da yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatalım bizler için yeterlidir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.