Çumra Belediyesi ekibinden örnek davranış

Çumra Sırçalı mesire alanında güvenlik kamerası için yer değişikliği yapan Çumra Belediyesi ekipleri görev esnasında güvenlik kamerası panosu içerisinde buldukları güvercin yuvasını bozmadan yerini değiştirdi.

Çumra Belediyesi ekibinden örnek davranış

Çumra’nın Sırçalı tepesinde güvenlik kameralarının yer değişikliği için çalışma yapan belediye ekipleri, kamera güvenlik panosu içerisinde güvecin yuvası buldu. 

Yuvanın bozulmaması ve yavruların rahatsız olmaması için mevcut panoyu yuvayı bozmadan başka bir direğe yerleştirdi.

Yuva, yavrular ile birlikte belediye ekipleri tarafından anne güvercininde rahatça bulabileceği yakın bir direğe konumlandırıldı.

Belediye ekiplerine bu örnek davranışı dolayısıyla kendi sosyal medya hesabından bir teşekkür paylaşımında bulunan Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, “Bizim nasıl bir yuvamız varsa, onların da bir yuvası var. Sağ olsun ekip arkadaşlarımız bir duyarlılık örneği sergilemiş, minik canlılarımızın yaşam alanına saygı göstererek, güvercinlerin yuvalarını bozmadan da görevlerini yerine getirmiş. Belediye olarak tüm canlılara dokunduğumuzun bir göstergesi olan bu şefkatli yaklaşımlarından dolayı çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Pandemi süreciyle birlikte son yıllarda sokak hayvanlarına karşı uyguladığımız hizmetlerimiz her kesimden büyük destek görüyor. Bizler belediye olarak şehre, tüm canlılara hizmet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.