Ölen amcasını kredi çekmek için bankaya getirdi

Brezilya'da bir kadın, ölen amcasını bankaya getirerek kredi çekmeye çalıştı. Olayı cep telefonu kamerası ile kayda alan banka çalışanlarının ihbarı üzerine kadın yakalandı.

Ölen amcasını kredi çekmek için bankaya getirdi

Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde bir kadın 3 bin 400 dolar kredi çekebilmek için ölen amcasının cesedini bankaya götürdü. Durumdan şüphelenen banka çalışanları olayı kameraya kaydına alarak polisi aradı. Kadının gözaltına alındığı bu ilginç video kısa sürede sosyal medyada viral oldu. 68 yaşındaki adamın, ölümünden hemen sonra kredi çekme amacıyla bankaya getirildiği anlaşıldı.

Videoda, Erika de Souza Vieira Nunes isimli kadın, sandalyede oturan solgun ve yaşlı bir adamın yanında durarak adamın başını yukarı kaldırmaya ve onunla konuşmaya çalışıyor. Ardından kredi kağıtlarını imzalamasını istiyor.

KREDİ ÇEKMEK İÇİN AMCASININ CESEDİYLE BANKAYA GELDİ

Kendisini yaşlı adamın yeğeni olarak tanıttığı iddia edilen Nunes videoda, "Amca, dinliyor musun? Kredi sözleşmesini imzalaman gerekiyor. Eğer imzalamazsan, başka bir yolu yok. Zira senin yerine imzalayamam" dediği görülüyor. Bir banka çalışanının, "Rengi iyi değil" tepkisine kadının, "O böyle biri. Hiçbir şey söylemiyor" diye cevap verdiği görüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.