Bakan Soylu ve valiliklerden merak uyandıran '30 Mart' paylaşımı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter'dan "30 Mart'ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz" paylaşımı yaptı. Valiliklerin de resmi hesaplandan yaptığı paylaşım trafikte yaya önceliğini sağlamak için başlatılacak yeni bir kampanyaya ilişkin olduğu öğrenildi.

Bakan Soylu ve valiliklerden merak uyandıran '30 Mart' paylaşımı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter'dan merak uyandıran bir mesaj paylaşarak "30 Mart'ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz" ifadesine kullandı.



Bakan Soylu'nun paylaştığı bu mesajın ardından Emniyet Genel Müdürlüğü "Herkesin bir kırmızı çizgisi vardır ama bu başka" ifadesiyle aynı görseli paylaştı.

KONYA VALİLİĞİ DE PAYLAŞTI

"30 Mart'ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz" paylaşımı Konya Valiliği'nin resmi twitter hesabından da yapıldı. Ayrıca kaymakamlıkların ve kaymakamların da aynı paylaşımda bulundukları görüldü.

Bakan Soylu ve valiliklerin paylaşımının trafikte yaya önceliğini sağlamak için başlatılacak yeni bir kampanyaya ilişkin olduğu öğrenildi.

Özellikle kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerinde sürülerin daha dikkatli olması için 30 Mart'ta Türkiye genelinde uygulama yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.