Gaziantep Büyükşehir Belediyesi obezite kampı başvurusu 2023

2020 yılından beri 600 danışanını fazla kilolarından kurtararak sağlığına kavuşturan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Motivasyon Kampı’nda yeni başvurular başladı. Peki GBB obezite kampı başvurusu 2023 nasıl yapılır? İşte ayrıntılar.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi obezite kampı başvurusu 2023

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kasım 2020’den bu yana farklı kilo kategorilerinde 20 obezite kampı düzenlendi. 594 danışanın hedeflediği kiloya ulaştığı kampta, yüzde 3 ila 5 arasında değişen oranlar üzerinden toplamda bin 689 kilo kaybı sağlandı. Ayrıca hastalıkla mücadele kapsamında 30 bin kişiye poliklinik ve saha hizmeti verildi.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAĞLIKLI YAŞAM VE MOTİVASYON KAMPI 2023

Çağın sağlık problemleri arasında öne çıkan obezite hastalığı için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi profesyonel bir kadroyla danışanlarına hizmet veriyor.

Kamp sürecinde alanında uzman doktor ve diyetisyen ekip tarafından özgün tedavi yöntemiyle hastaların gün içerisinde ateş, nabız, tansiyon ve kan şekerleri düzenli olarak takip edilerek beslenme programları hazırlanıyor.

Diyetisyenler, psikologlar, hemşireler ve spor koçları eşliğinde eğitimlerin verildiği kampta, danışanlar kampta verilen günlük programların dışına çıkmadan yeterli su tüketerek beslenme programına uygun egzersizler gerçekleştiriyor.

gaziantep-buyuksehir-belediyesi-obezite-kampi-basvurusu-2023.jpg

Eğitimler çerçevesinde üyeler, sağlıklı beslenmeyi öğrenerek; porsiyon kontrolünü, yemekleri doğru pişirme tekniklerini, öğün düzenini ve sağlıklı besinleri yaşamlarına dahil ediyor.

Günlük yapılan tansiyon ve açlık kan şekeri ölçümlerinin sonucunda sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitenin artması sayesinde danışanların ölçümlerinde gözle görülür düzelmeler elde ediliyor.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OBEZİTE KAMPI BAŞVURUSU 2023

Gaziantep Büyükşehir Sağlıklı Yaşam ve Motivasyon Kampı’na (Obezite Kampı) başvurmak isteyen Gaziantepliler, başvurularını aşağıdaki link üzerinden yapabilecek.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OBEZİTE KAMPI BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

gaziantep-buyuksehir-belediyesi-obezite-kampi-basvurusu-2023-001.jpg

gaziantep-buyuksehir-belediyesi-obezite-kampi-basvurusu-2023.jpeg

gaziantep-buyuksehir-belediyesi-obezite-kampi-basvurusu-2023-002.jpg

Haber Dairesi (Gaziantep Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.