Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları başvurusu 2023

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıtlarının başladığını duyurdu. Peki Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıt başvurusu 2023 nasıl yapılır? İşte başvuru adresi ve ayrıntılar.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları başvurusu 2023

“Spor Şehri Gaziantep” sloganıyla çalışmalar yürüten Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, gençlere sporu sevdirmek, geleceğin sporcularını yetiştirmek ve sporun tabana yayılması amacıyla 28 tesisinde tüm yaz devam edecek olan eğlenceli ve sağlıklı spor aktiviteleriyle dolu yaz spor okullarının kayıtlar başladı.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı’nca yürütülecek, 21 Eylül’e kadar devam edecek olan yaz spor okullarında alanında uzman antrenörler eşliğinde gerekli ekipman desteği verilerek gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak hedefleniyor

gaziantep-buyuksehir-belediyesi-yaz-spor-okullari-basvurusu-2023.jpeg

11 spor salonu, 13 yüzme havuzu ve 4 futbol sahası ile hizmet verecek olan yaz spor okullarına her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce öğrencinin katılması bekleniyor.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI KAYIT BAŞVURUSU 2023

Futbol, basketbol, jimnastik, karate gibi 18 farklı spor dalında eğitim verecek Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’na başvurmak isteyen 6-14 yaş arasındaki çocuklar, başvurularını 16 Haziran tarihine kadar 0534 471 66 86 ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tesisleri’ne yapabilecek.

gaziantep-buyuksehir-belediyesi-yaz-spor-okullari-basvurusu-2023-001.jpg

gaziantep-buyuksehir-belediyesi-yaz-spor-okullari-basvurusu-2023.jpg

gaziantep-buyuksehir-belediyesi-yaz-spor-okullari-basvurusu-2023-001.jpeg

Haber Dairesi (Gaziantep Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.