Gaziantep’te bu bayram toplu taşıma ücretsiz mi? Açıklama geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı tramvay, Gaziray ve turuncu otobüsler bayramda ücretsiz mi, kaç gün ücretsiz? Bu soruların cevabı geldi. İşte ayrıntılar.

Gaziantep’te bu bayram toplu taşıma ücretsiz mi? Açıklama geldi

Gaziantep’te Kurban Bayramı'nda toplu ulaşım ücretsiz mi? Kurban Bayramı’nın sorunsuz geçmesi için gerekli tedbirleri alan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım ile ilgili açıklama yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Gazi Ulaş A.Ş’ye bağlı tramvay, gaziray ve otobüsler, Kurban Bayramında vatandaşların aile, akraba, ve mezarlık ziyaretlerini ücretsiz şekilde gerçekleştirebilmeleri için 27 Haziran ile 2 Temmuz tarihleri arasında tüm Gazi şehirliler için ücretsiz olacak.

gaziantepte-bu-bayram-toplu-tasima-ucretsiz-mi-aciklama-geldi.jpg

GBB Zabıta Daire Başkanlığı şehir içi toplu ulaşımda düzeni korumak ve bayram ziyaretlerinin sorunsuz ve rahatça gerçekleşmesini sağlamak için trafik ekipleriyle koordineli çalışarak durak ve hatlarda gerekli kontrolleri ve önlemleri alacak.

gaziantepte-bu-bayram-toplu-tasima-ucretsiz-mi-aciklama-geldi-002.jpg

Haber Dairesi (Gaziantep Haber)

Gaziantep'te bayramda otobüsler ücretsiz mi, Gaziantep'te bayramda Gaziray ücretsiz mi, Gaziantep'te bayramda turuncu otobüsler ücretsiz mi? gibi aramaların sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.