Milli Savunma Bakanlığı'nın mobil uygulaması kullanıma açıldı

Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sayfasında yer alan içerikler ve faaliyetler anlık olarak mobil uygulama üzerinden vatandaşlara sununulacak. 1853-1928 yılları arasında şehit olan askerlerin bilgileri de Şehit Bilgi Kapısı’ndan erişilebilecek.

Milli Savunma Bakanlığı'nın mobil uygulaması kullanıma açıldı

Milli Savunma Bakanlığı Mobil Uygulaması ile artık Bakanlığın faaliyetleri anlık olarak mobil cihazlar üzerinden kamuoyunun bilgisine sunulacak.

Resmi internet sayfasında yer alan içeriklerin yanı sıra kullanıcıların anlık bildirimler ve duyurulara hızlı erişim sağlayabileceği mobil uygulamanın içeriği şöyle:

Hazırlanan story ve podcastlerle bakanlığın faaliyetleri anlatılacak, önemli günleri konu alan özel paylaşımlar yapılacak.

Şimdilik Anıtkabir ve Harbiye Askeri Müzesinde, önümüzdeki süreçte de bütün askeri müzelerde 360 derece sanal tur yapılabilecek.

Ayrıca birbirinden özel fotoğraflardan oluşturulmuş duvar kağıtlarına erişim sağlanabilecek.

Personel ve öğrenci alım-temin faaliyetleri ile Askeralma işlemleri dahil önemli sınav ve başvuruların duyuruları takip edilebilecek.

1853-1928 yılları arasında şehit olan askerlerin bilgisinin yer aldığı Şehit Bilgi Kapısı’na erişilebilecek İlave özel içerikler de yer alacak.

Mobil uygulama App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirebiliyor.

Kaynak:TRT Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.