Son Dakika: Acı haberi İçişleri Bakanlığı duyurdu

Son Dakika Haberi! İçişleri Bakanlığı, Van Çatak’ta 1 jandarmanın şehit olduğunu, 1 jandarmanın da yaralandığını açıkladı. Acı haber, Şehit Uzman Çavuş Mustafa Bozkurt'un Kayseri'deki ailesine ulaştı.

Son Dakika: Acı haberi İçişleri Bakanlığı duyurdu

İçişleri Bakanlığı, Van'ın Çatak ilçesi kırsalında el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu bir askerin şehit olduğunu, bir askerin yaralandığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, saat 03.30 sıralarında Çatak ilçesi kırsalında başlatılan Eren Abluka-22 Şehit Jandarma Yüzbaşı Mahmut Top Operasyonu kapsamında, daha önce yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu bir jandarma personelinin şehit olduğu, bir jandarma personelinin yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, "Şehit olan personelimize Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı, yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz." denildi.

ACI HABER AİLEYE ULAŞTI

Van’ın Çatak ilçesinde yürütülen Eren Abluka-22 Operasyonu esnasında ey yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan askerimiz Uzman Jandarma Çavuş Mustafa Bozkurt'un Kayseri'de bulunan ailesine acı haberin ulaştığı bildirildi.

Evli ve 3 çocuk babası Bozkurt'un cenazesi, Kayseri'de son yolculuğuna uğurlanacak.

son-dakika-aci-haberi-icisleri-bakanligi-duyurdu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.