Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi personel alımı 2024

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, personel eksiğini gidermek için yeni bir ilan yayınladı. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte kadro dağılımı ve ayrıntılar.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi personel alımı 2024

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü, Resmi Gazete’de 4/B sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Alım yapılacak pozisyonlar ve kişi sayıları şu şekilde;

Hemşire 20 kişi, Sağlık Teknikeri (Ameliyathane) 1 kişi, Sağlık Teknikeri (Fizyoterapi) 2 kişi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi 6 kişi, Destek Personeli (Hastabakıcı) 8 kişi, Büro Personeli 8 kişi, Destek Personeli (Hizmetli) 15 kişi, Teknisyen (Elektrik Elektronik Teknolojisi) 1 kişi, Teknisyen (Makine Bakım Onarım) 1 kişi.

2024 TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Adaylarda aranan genel şartlar şunlar;

Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar,

Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

Erkek adayların muvazzaf askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak.

657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.

tokat-gaziosmanpasa-universitesi-personel-alimi-2024.jpg

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İŞ BAŞVURUSU 2024

Alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, 29 Nisan - 5 Mayıs tarihleri arasında e- Devlet üzerinde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı adresine yapabilecek.

KARİYER KAPISI BAŞVURU ADRESİ İÇİN TIKLAYIN

Başvuru şartları, gerekli belgeler ve detaylara ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2024 TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.