Türkiye’nin önemli isimleri Telefoncular’ı ziyaret etti

Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, yardımcıları ve kalabalık bir heyet Telefoncular Çelik Sanayi AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Önder Çınar’ı ziyaret etti. Fabrika alanında incelemelerde bulunan heyet “Konya’da sanayi çok güçlü ve stratejik kabul edebileceğimiz ürünlerde de oldukça iddialı” diyerek Konya Sanayisi’ne tam not verdi.

Türkiye’nin önemli isimleri Telefoncular’ı ziyaret etti

Telefoncular Metal ve Çelik Sanayi A.Ş, Savunma Sanayii, Aselsan, Roketsan, Havelsan ve Tusaş gibi Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarının önemli isimlerini ağırladı.

Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, yardımcıları, genel müdürleri ve kalabalık bir heyetten oluşan misafirlerle tek tek ilgilenen Telefoncular Yönetim Kurulu Başkanı Önder Çınar, heyete fabrikayı gezdirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çınar “Devletimizin ve devlet büyüklerimizin arkamızda olduğunu bilmek bize güç veriyor. Telefoncular olarak sürekli gelişim bilinciyle kaliteli ve verimli üretim anlayışını, tedarikçileri, çalışanları ve müşterilerine benimseten, en üst düzeyde müşteri memnuniyetini sağlayan, her zaman beklenilenden daha fazlasını sunan ve hep ileriyi hedefleyen anlayışımızla sektörümüzde lider bir kuruluş olmayı hedefliyoruz.” dedi.

Konya Sanayisi’ne övgüler yağdıran heyet “Konya’da sanayi çok güçlü ve stratejik kabul edebileceğimiz ürünlerde de oldukça iddialı” diyerek tam not verdi.

Savunma Sanayii, Aselsan, Roketsan, Havelsan ve Tusaş gibi kuruluşların üst düzey yöneticilerinden oluşan heyete ziyaretinde, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Dr. Celal Sami Tüfekçi, Harun Çelik, Dr. Faruk Yiğit, Emin Asıltürk, Cemalettin Haşimi, Ali Kerem Eskigün, Can Olcay, Mehmet Serdar Civelek, Sadık Piyade, Mustafa Kaval, Murat İkinci, Hakan Karataş, Şevket Ünal, Akın Toros, Yıldırım Kemal Yıllıkçı, Ali ŞARLAK da yer aldı.

Fabrika gezisi ve bilgilendirme sonrası heyet Ankara’ya hareket etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.