Yeni medya yasası İstanbul’da konuşuldu

Basın İlan Kurumu’nun ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısına farklı illerden internet medya temsilcileri katıldı. Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu da toplantıda bulundu.

Yeni medya yasası İstanbul’da konuşuldu

İstanbul’da bulunan Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü'nde basın yasasında yapılan son değişiklikler ele alındı.

Genel Müdür Cavit Erkılınç, Türkiye’nin güçlü internet medya temsilcileri ile buluşmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, kurum olarak kanunda yapılan değişiklik sonrası hazırlamakta oldukları yeni yönetmeliğin ana esasları hakkında bilgi verdi.

Erkılınç, kanunun çizdiği çerçeve doğrultusunda sektörün geleceğini şekillendirecek yönetmenliği sektör temsilcileri ile istişare ettiklerini kaydetti.

yeni-medya-yasasi-istanbulda-konusuldu.jpeg

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu yasada yapılan değişiklikten dolayı hükümete teşekkür borçlu olduklarını söyledi.

yeni-medya-yasasi-istanbulda-konusuldu-001.jpeg

Tatlısu, ”İnternet medyasının süreli yayın kabul edilmesi bir milattır. Kanunda yapılan değişiklik önemli bir eşiğin aşılmasını sağlamıştır. Şimdi sıra yönetmelikte. Basın İlan Kurumu ciddi çalışmalar yapıyor. Çağın ihtiyacına cevap verecek bir yönetmelik çıkacağına inanıyoruz. Biz de katkı vermeye çalışıyoruz. Genel Müdür Cavit Erkılınç ve ekibini titiz bir çalışma içerisinde gördük. Başarılar diliyor, kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

yeni-medya-yasasi-istanbulda-konusuldu-002.jpeg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.