Konya’daki cinayetin zanlıları yakalandı! Kavga, trafikteki tartışmadan çıkmış

Konya’da bir akaryakıt istasyonunda, Halef Okşak’ın park halindeki otomobilinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili aranan iki şüpheli, arkadaşlarına ait bağ evinde gizlenirken yakalandı. Hayatını kaybeden Okşak’ın 6 gün önce sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım dikkat çekti. İşte ayrıntılar.

Konya’daki cinayetin zanlıları yakalandı! Kavga, trafikteki tartışmadan çıkmış

Meram ilçesi Alavardı Mahallesindeki bir akaryakıt istasyonuna otomobiliyle gelen Halef Okşak (39), araç içerisindeyken iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Okşak'ın göğsünden aldığı bıçak darbesiyle öldüğünü tespit etti. 

Okşak'ın cesedi, otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna götürüldü.

KAVGA TRAFİKTEKİ TARTIŞMADAN ÇIKMIŞ!

Olayın ardından soruşturma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin, Okşak ile trafikte tartıştığı öne sürülen G.G. (42) ile S.S. (39) olduğunu belirledi.

Ekipler, şüphelilerin Meram ilçesi Kozağaç Mahallesinde arkadaşlarına ait bir bağ evinde saklandıklarını tespit etti.

İki zanlı, bağ evine düzenlenen operasyonla yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin sorguları sürüyor.

HAYATINI KAYBEDEN HALEF OKŞAK’IN SON PAYLAŞIMI

Hayatını kaybeden Okşak’ın 6 gün önce sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Halef Okşak’ın paylaşımında şu ifadeleri kullandığı görüldü:

“Hiç dönüp kendimizi sorguladıkmı? Sahip oldukça hep daha fazlasını istedik doymadık yetinmedik kanaat etmedik. Hiç birşeyden memnun olmadık. Altta kalan ezilsin dedik paylaşmayı bilmedik. Dünya sokaklarını kana buladık güç iktidar savaşları masum binlerce çocuk insanın kanı kirli ellerimize bulaştı onların ahı dünyayı sardı. Aldığımız nefes bile emanetken mala mülke gücümüze güvendik. Din çatışmaları yobazlık ırk ayrımcılığı derken öyle bir virüs geldiki zengin yoksul güçlü güçsüz ayırt etmeksizin önünde çaresiz kaldık. Unuttuğumuz insanlığı ahlakı bize sorgulattı. Aslında dünyanın fani boş geçici olduğunu, Heran ölüm ensemizdeyken kırmak incitmek zulmetmek yerine insanlık adına napabiliriz, paylaşmayı dostluğu kardeşliği sevgiyi iyiliği güzel olan ne varsa yapmamız gerektiğini düşünelim.Kimse ölümsüz değil ölümsüz olan bırakacağımız insanlığımız temiz ahlaklı iyi bir adımız...”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.