Konya Valisi Toprak 'koronavirüs' denetimine çıktı, kurallara uyan esnafa teşekkür etti

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, pazar ve alışveriş merkezlerinde 'koronavirüs' denetimine çıktı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile Keçeciler Pazarını ziyaret eden Vali Toprak, Çelikkayalar AVM'de de Genel Müdür Ali Kaya ile bir araya geldi.

Konya Valisi Toprak 'koronavirüs' denetimine çıktı, kurallara uyan esnafa teşekkür etti

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özkan ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile birlikte Keçeciler Pazarında koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemleri yerinde inceledi.

Esnaf ve vatandaşlarla görüşen Vali Toprak, koronavirüs tedbirlerine hassasiyetle uyulması gerektiğini belirtti. Bu süreçte şehirdeki sosyal hareketliliğin azaltılması ve zorunlu olmadıkça sokağa çıkılmamasının önemine dikkati çeken Toprak, ürünlerin vatandaş tarafından seçilmemesini, bizzat esnaf tarafından verilmesini ve maske kullanımına özen gösterilmesini istedi. Toprak, esnaftan alışveriş esnasında uygulanması gereken tedbirleri uygun bir dille vatandaşa anlatmaları gerektiğini kaydetti.

- TOPRAK ÇELİKKAYALAR AVM'DE -

Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri Selçuklu Şubesi'ni de ziyaret eden Vali Toprak, Genel Müdür Ali Kaya ile mağazayı gezerek çalışanlar ve müşterilerle görüştü. Mağazada koronavirüs önlemleri kapsamındaki tedbirler hakkında bilgi alan Vali Toprak, özellikle kasiyer kabinleri ile 'sosyal mesafe' kuralını hatırlatan uyarı yazılarını inceledi. 

Vali Toprak, mağazalarda alınan koronavirüs tedbirleri dolayısıyla Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya'ya teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.