Afrikalı Muhtar, Konyalı Merve ile evlendi

Afrika ülkesi Senegal’den üniversite eğitimi için Konya’ya gelen Hafız Muhtar Arabi, Konyalı Merve Erdem ile evlendi. Genç çiftin mutlu anlarını, düğün için her türlü desteği sağlayan isimlerden Din-Bir-Sen Başkanı Ali Bitim paylaştı.

Afrikalı Muhtar, Konyalı Merve ile evlendi

Konya, yine renkli bir düğüne ev sahipliği yaptı. Üniversite eğitimi için Türkiye’ye gelen ve Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde eğitim gören Senegalli Hafız Muhtar Arabi, Merve Erdem ile tanıştı. Evlilik kararı alan genç çifte hem yakınları hem de Din-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Ali Bitim’in de içinde bulunduğu bir grup destek için harekete geçti.

Hazırlıklar tamamlandı ve Senegalli Hafız Muhtar ile Konyalı Merve düzenlenen düğün töreninde bir ömür boyu mutluluğa evet dedi.

afrikali-muhtar-konyali-merve-ile-evlendi.jpg

Din-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Ali Bitim, o mutlu ana dair kareleri şu notla paylaştı:

“Senegalli Hafız Muhtar Arabi’nin düğününü dostlarla aile içi yaptık. Ana babasının yokluğunu göstermeden mutluluğunun artmasına gönül olduk. Rabbim bir ömür boyu mutluluklar versin. Teşekkürler, ayaklarınıza sağlık. Senegal Büyükelçisi de düğünümüze teşrif ettiler, hoş safa geldiler.”

afrikali-muhtar-konyali-merve-ile-evlendi-001.jpg

afrikali-muhtar-konyali-merve-ile-evlendi-002.jpg

afrikali-muhtar-konyali-merve-ile-evlendi-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum