AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan dijital miting yaptı

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, Türkiye'de bir ilke imza atarak sosyal medyada canlı olarak yayınlanan dijital miting gerçekleştirdi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan dijital miting yaptı

14 Mayıs seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı ve milletvekili adayları, hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, Türkiye ve Konya’da bir ilke imza atarak Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube’tan canlı yayınlanan dijital bir miting gerçekleştirdi. Kentteki Mevlana Meydanı’ndan yapılan mitingi yaklaşık 5 bin 865 kişi canlı takip etti.

"CUMHURBAŞKANIMIZ VE KILIÇDAROĞLU ARASINDA GEÇECEK BİR SEÇİM DEĞİL"

Sözlerine Arif Nihat Asya’nın “Konya Mevlana Demek” şiiri ile başlayan ve devamında 14 Mayıs seçimlerine değinen Baykan, şöyle konuştu:

“Bu sadece Cumhurbaşkanlığı seçimi değil. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Kılıçdaroğlu arasında geçecek bir seçim değil. Eğer öyle olsaydı, dozunu giderek artıran Avrupa ve Amerika medyasının Cumhurbaşkanımıza cephe aldığına şahit olabilir miydik? Eğer öyle olsaydı PKK liderlerinin her gün açıklamaları yayınlanabilir miydi? Ayrıca siyasi uzantılarının kirli pazarlıklarını görebilir miydik?” dedi.

"KARARSIZ SEÇMEN AK PARTİ’YE YÖNELDİ"

Ramazan Ayı’ndan beri sahada seçim çalışmalarını yürüttüğünü, kapı kapı, sokak sokak gezerek Konyalılara ulaştığını dile getiren Mehmet Baykan sözlerine şu şekilde devam etti:

“Halkımız her şeyin farkında. Kararsız bir kesim vardı ancak tüm AK Parti teşkilatımızın özverili çalışmaları ve diğer partilerin tutumu nedeniyle kararsız seçmen AK Parti’ye yöneldi.” dedi.

"SON 20 YILDA ADETA ŞAHLANIŞ DÖNEMİNİ YAŞIYORUZ"

Kurulduğu günden bu yana 6 kez genel seçimlere giren ve 7. seçimden de galip olarak çıkacak olan AK Parti’nin, milletin gönlünde yegane bir yere sahip olduğunun altını çizen Baykan, “Cumhurbaşkanımız, kazandırdığı eserler ve gönüllere dokunma anlayışıyla Türk siyasetine yön vermiştir. Bu başarının mimarı elbette ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yaptığı her icraatla çığır açan Cumhurbaşkanımız; Karadeniz gazı, Gabar’da petrol, Kızılelma, Kaan, TCG Anadolu, İHA, SİHA, Altay Tankı, TOGG gibi bundan 20 yıl önce yapılması hayal dahi edilemeyecek projeleri bugün sonuçlandırmış ve ülkemizin hizmetine sunmuştur. Son 20 yılda adeta şahlanış dönemini yaşıyoruz. Ülkemizin gözbebeği Konya’mız da büyüyen gelişen şehirlerin başını çekiyor.” dedi.

ak-parti-konya-milletvekili-adayi-mehmet-baykan-dijital-miting-yapti.jpg

"GENÇLİK VE SPORTİF FAALİYETLERİMİZLE SAYISIZ BAŞARILARIMIZ OLDU"

Sözlerine şu ifadeleri de ekleyen Baykan: “Konya’mızda tarımdan iş gücüne, spordan sanata, sanayi yatırımlarından ihracata neredeyse her alanda yapılan büyük yatırımlar meyvesini katbekat verdi. Sanayimiz gelişti, tarımsal üretimimiz arttı, gençlik ve sportif faaliyetlerimizle sayısız başarılarımız oldu. Bu yatırımlarla Konya’mız yıldızı parlayan bir şehir haline geldi.” şeklinde konuştu.

"BİZİM DURMAYA NİYETİMİZ YOK"

“Türkiye Yüzyılı Konya’nın yüzyılı olacak” diyen Baykan şöyle devam etti: “Son 20 yıldır sadece Türkiye’miz değil, Konya’mız da büyük bir gelişme kaydetti. Ancak bizim durmaya niyetimiz yok. Sizlerden aldığımız enerji ve ilhamla Konya’nın çehresini değiştireceğiz. Sanayiden ulaşıma, gençlik yatırımlarından sportif faaliyetlerine Gençlerin Şehri Konya’yı yerel yönetimlerimiz ile birlikte atacağımız adımlarla daha çok gençleştireceğiz.”

"SİZLERLE HER ZAMAN DİYALOG HALİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Baykan'ın dijital mitinginden öne çıkanlar şu şekilde: “Konya’nın bir evladı, gençlerin abisi olarak sizleri çok iyi anlıyorum. İsteklerinizi, beklentilerinizi biliyorum. Sizlerle her zaman diyalog halinde olmaya, sizi dinlemeye, içinizden biri olmaya devam edeceğim. Sevgili genç kardeşlerim; dünya değişiyor, trendler değişiyor, iletişim biçimlerimiz değişiyor. Bu değişim bizim de değişmemizi, çağa ayak uydurmamızı söylüyor. İnsan değişime ayak uydurduğu sürece gençtir. Biz bu değişime ayak uyduruyor, her zaman genç kalıyoruz. Biz buradan uzak olamayız, gençlerimizden uzak kalamayız, sık sık bu buluşmaları yapacağız.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.