AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan Haber Dairesi’nde

Seçim için son viraja girildi, adaylar çalışmalarına hız verdi. AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan bugün Haber Dairesi’ndeydi. Çalışmalarını anlatan Baykan, “Sahada özellikle gençlerimizin ilgisi büyük. Bu seçim de bizimle birlikteler.” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan Haber Dairesi’nde

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için son düzlüğe girildi. 10 gün sonra tüm Türkiye sandık başına gidecek, Cumhurbaşkanı ve Milletvekillerini seçecek.

Adaylar, seçim çalışmalarını tüm Türkiye’de olduğu gibi Konya’da da hızlandı. O isimlerden biri de AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan. Baykan, çalışmaları kapsamında bugün Haber Dairesi’ndeydi.

Mehmet Baykan ile beraberindeki partililer, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ve Haber Dairesi Başkanı Ahmet Akbıyık tarafından ağırlandı.

Vatandaşlarla buluşmayı sürdürdüklerini, her gittikleri yerde büyük ilgiyle karşılandıklarını belirten AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, “Esnaflarımızla, çiftçilerimizle, gençlerimizle buluşuyor, sohbet ederek partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza destek istiyoruz. Özellikle gençlerimizin ilgisi oldukça yoğun. Bu seçimde de bizimle birlikte olduklarından şüphemiz yok.” dedi.

Konya’nın 14 Mayıs’ta üzerine düşeni yapacağının işaretini 7 Mayıs Salı günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretinde aldıklarını ifade eden Baykan, “160 binden fazla hemşehrimizle Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırladık. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.  

Tatlısu ve Akbıyık da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ve ekibine çalışmalarında başarı diledi.

ak-parti-konya-milletvekili-adayi-mehmet-baykan-haber-dairesinde.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.