AK Parti Konya Milletvekili saha çalışmasında

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan Konya’da Seydişehir ilçesinde ziyarette bulundu. Saha çalışmaları gerçekleştiren Baykan ilçe belediye başkanı ve AK parti ilçe başkanı ile bir araya geldi.

AK Parti Konya Milletvekili saha çalışmasında

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay'la bir araya gelen Baykan, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Meclisin tatilde olması nedeniyle saha çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden Baykan, "AK Parti Konya İl Başkanlığımızın organizasyonunda bütün milletvekili arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız, il ve ilçe yönetimlerimizle birlikte Konya’nın bütün ilçelerinde sahadayız.

ak-parti-konya-milletvekili-saha-calismasinda.jpg

Konya milletvekilleri olarak bizler sadece seçim zamanı değil, her zaman sahadayız. Çifti ve esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Bizleri güler yüzle karşılayan, davamızın bugünlere gelmesinde dua ve desteklerini bizlerden esirgemeyen hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Bizler hizmet üretmeye devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin, tüm esnaflarımıza hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diliyorum. dedi.

ak-parti-konya-milletvekili-saha-calismasinda-001.jpg

Baykan'a, ziyaretleri sırasında ilçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.