AK Parti Konya’da saha çalışmaları yoğunlaştı

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimleri ve Türkiye Genel Seçimleri için geri sayım sürerken AK Parti Konya İl Teşkilatı saha çalışmalarını yoğunlaştırdı.

AK Parti Konya’da saha çalışmaları yoğunlaştı

Bu kapsamda Ilgın’da temaslarda bulunan 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen, sahadan olumlu geri dönüşler aldıklarını kaydetti. Saçkesen, “14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Genel Seçimleri için saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çumra ve Akören ilçe ziyaretlerimizin ardından Ilgın’da temaslarımıza devam ettik. Gün boyu Ilgınlı hemşehrilerimizle bir araya gelerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize desteklerini istedik. Sahaya çıktığımız ilk günden beri tüm vekil adayı arkadaşlarımızla Konya’mızı karış karış geziyoruz. Kıymetli vatandaşlarımızın yoğun teveccühü bize de moral sağlıyor. Allah’ın izniyle 14 Mayıs akşamı Konya’mızda yeni bir destan yazarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek desteği sağlayacağız. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm halkımıza teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

ak-parti-konyada-saha-calismalari-yogunlasti.jpg

"BAYKAN KULU HALKI İLE BULUŞTU"

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan ise Kululu esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Baykan, “Kulu ziyaretlerimiz kapsamında aile sanat ve eğitim merkezinde kursiyerlerimizle bir araya geldik. Akabinde cemaatimizle, esnaflarımızla ve gençlerimizle buluştuk, sohbetler ederek partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza destek istedik. Milletvekili adaylarımız, ilçe başkanlarımız, ilçe belediye başkanlarımız, ana kademelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız ve her noktadaki görev arkadaşlarımızla birlikte arazide çalışmalarımızı sürdürüyor, üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta aziz milletimiz yine ferasetini ortaya koyacak ve partimize en büyük desteği Konya’mızdan sağlayacağız” diye konuştu."

ak-parti-konyada-saha-calismalari-yogunlasti-001.jpg

ak-parti-konyada-saha-calismalari-yogunlasti-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.