Aldığı kararlarla gündemde olan bakan yarın Konya’da

Son dönemde aldığı kararlarla gündemde olan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yarın Konya’ya geliyor. İşte, İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına katılıp açılışlar da yapacak olan Bakan Yusuf Tekin’in Konya programı.

Aldığı kararlarla gündemde olan bakan yarın Konya’da

Kabine değişikliği sonrasında eğitim ve öğretime ilişkin aldığı yeni kararlarla gündemde olan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yarın (29 Eylül 2023) Konya’ya gelecek.

İlk olarak Konya Valisi Vahdettin Özkan ile görüşecek olan Bakan Tekin, daha sonra Selçuklu Kongre Merkezinde İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına katılacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, AK Parti ve MHP Konya İl Başkanlığı ziyaretlerinin ardından Cuma namazını Kapu Camiinde kılacak olan Bakan Tekin, ardından Mevlana Müzesini ziyaret edecek.

milli-egitim-bakani-yusuf-tekin-konyaya-geliyor.jpg

Konya Organize Sanayi Anaokulu, Selçuklu Belediyesi Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi ve Karatay Belediyesi 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu Spor Tesisleri Açılış Törenlerine katılacak olan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Konya programı, Meram Öğretmenevindeki Öğretmenler Odası Buluşmasıyla sona erecek.

milli-egitim-bakani-yusuf-tekin-konyaya-geliyor.webp

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, geçtiğimiz günlerde sınıf geçmede yeni düzenlemenin ayrıntılarını paylaşmış, öğretmen atamaları ve açık öğretime geçişin zorlaştırılması konularına değinen Tekin, yeni dönemde 50 başarı puanının sınıf geçmede yeterli olmayacağını belirtmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.