Başkan Altay’dan Konya’ya yoğun yağış uyarısı

Meteoroloji, bugün için Konya’ya kuvvetli yağış uyarısı yapmıştı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi, ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu belirtti.

Başkan Altay’dan Konya’ya yoğun yağış uyarısı

Meteoroloji, dün Konya için bir uyarı yayımladı ve şu ifadeleri kullandı:

“21 Haziran 2023 Çarşamba sabah saatlerinden itibaren Konya, Aksaray, Niğde, Nevşehir ve Kayseri çevreleri ile Ankara'nın ve Sivas'ın güney kesimlerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

BAŞKAN ALTAY: TEYAKKUZ HALİNDEYİZ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi, ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu belirtti.

Başkan Altay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarısı ile şehrimizde yoğun yağış beklenmektedir. Koordinasyon Merkezimiz, araçlarımız ve mesai arkadaşlarımız teyakkuz halinde. Hemşehrilerimden de ulaşımda aksama, su baskını ve rüzgara bağlı afetlere karşı dikkat etmelerini istirham ediyorum. Bereket olsun inşaAllah.” ifadelerini kullandı.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.