Bilal Erdoğan’dan Konya açıklaması

Dünya ETNOSPOR Konfederasyonu Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan, “Sayın Cumhurbaşkanımız Konya Belediyeciliğini sever ve yakından takip eder.” dedi.

Bilal Erdoğan’dan Konya açıklaması

Dünya ETNOSPOR Konfederasyonu Başkanı  ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu'ya önemli açıklamalar yaptı.

Mustafa Tatlısu'nun “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da yaşamak zorunda olmasam Konya'da yaşardım şeklinde çok onur verici insanı gururlandıran bir ifadesi var. Sayın Cumhurbaşkanımız acaba hangi yönüyle Konya'yı sever ve yaşamak ister?” şeklindeki sorusuna, Bilal Erdoğan şu yanıtı verdi:

“Tabi manevi atmosferinin yanı sıra Sayın Cumhurbaşkanımız Konya Belediyeciliğini sever, takip eder, takdir eder. Düzenli bir şehir olmasından hep beğeniyle bahseder. Bu yönleri Sayın Cumhurbaşkanımıza bu ifadeyi söyletmiş olabilir.”

bilal-erdogandan-konya-aciklamasi.jpeg

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, “2 bin 500 çocuğa ulaşacağız. Burslu eğitim vereceğiz inşallah. Buradaki eğitimlerin yanında Türk Müziği eğitimi vereceğiz. Biz burada Türk müzik tarihinin zenginliğini çocuklarımıza kazandırmak istiyoruz. İstiyoruz ki yeni bestekarlar yetişsin, yeni icracılar yetişsin. İkinci sınıfta çocuklar enstrüman seçimi yapıyorlar. Ut, klasik kemençe, tambur, ney, kanun bu enstrümanları çocuklar hocalarıyla beraber oturuyorlar öğreniyorlar. Kültür bakanlığı sanatçıları burada bizimle beraber. Çocuklarımız hakikatten kendi çaplarında beste yapabiliyorlar. Sanatçılar da burayı çok beğeniyorlar. Burası aslında bir okuldan çok bir kültür sanat müzesi. 13 tane hücre diyebileceğimiz müzik odamız var. Orada ayrı ayrı dersler alınabiliyor. Yaşayan kültürümüzü ihya etmek için çalışıyoruz. Yaptığımız işleri kültür ihyası diye özetleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Bilal Erdoğan, “Terörist; toplumla ilgili hayallerini, hedeflerini, amaçlarını kamu malına ve insanlara zarar vererek kumpastalar kuran kişilerdir. Sivil toplumda kendi uzmanlık alanındakiyle siyasete yön vermeye çalışabilir. Birlikler vardır, kooperatifler vardır. Kendi hedefi neyse siyaseti odur. Bizde eğitimle ilgili işler yapıyoruz. Siyasetle paylaşırız, kamuoyuna açıklarız. Gençlerle ilgili çalışmalarımız var. Toprağı vatan yapan değerler var. Niye bu Anadolu? Niye bu vatan? Niye bunları konuşuyoruz. Sanıyor muyuz ki bizi biz yapan şeylerden soyutlandığımız zaman burası vatan olmaya devam edecek. Sivil toplumu hedef alan terör eylemleri niye TÜGVA’yı hedef alıyor? ‘Burada Bilal Erdoğan’ın ilişkisi mi var? Dur ben oraya bir şey diyeyim’ diyerek burayı hedef alıp siyaset yapmaya çalışıyorlar. Sivil toplumda hizmet eden, gençlere burs veren kim varsa başımızın tacıdır.” dedi.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.