Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan Haber Dairesi’ne ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tuncay Karabulut, Haber Dairesi’ni ziyaret etti. Görüşmede, çevrimiçi yeni medyanın önemi ve günümüzdeki yeri konuşuldu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan Haber Dairesi’ne ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tuncay Karabulut, beraberinde İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü H. Rahmi Dalmaç ve İletişim Başkanlığı görevlisi Ahmet Akkuş ile birlikte Haber Dairesi’ni ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Akbıyık ve Mustafa Kara tarafından ağırlanan Karabulut, medya teknolojileri alanında ortaya çıkan gelişmeleri yakından takip ettiklerini, yerel medyanın ulusal düzeyde başarı göstermesini sağlamak adına çalışma yürüttüklerini söyledi. Karabulut, başarılarından dolayı Haber Dairesi ekibini kutladı.

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu da, çevrimiçi gazeteciliğin günümüzdeki öneminin daha da arttığına dikkat çekti.

cumhurbaskanligi-iletisim-baskanligindan-haber-dairesine-ziyaret.jpg

Tatlısu, “Haber Dairesi bu anlamda bir ilke imza atarak, Türkiye’nin ilk çevrimiçi medya grubu olarak hizmete başladı. 3’üncü yılımızda Konyamız ve ülkemiz adına başarılı çalışmaların altına imza attık. Haber Dairesi bugün hem HaberDairesi.com adresinden hem de bütün sosyal medya mecralarından yüzbinlerce takipçisi bulunan çevrimiçi medya grubu haline geldi. Doğruluğundan şüphe duyulmayacak haberi, en hızlı şekilde takipçilere ulaştırmak birinci önceliği olan Haber Dairesi, onların güvenine ve desteğine layık olma adına 7 gün 24 saat çalışmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tuncay Karabulut, Başkan Tatlısu’ya günün anısına bir hediye takdim etti.

cumhurbaskanligi-iletisim-baskanligindan-haber-dairesine-ziyaret-001.jpg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum