Dört çocuğunun annesini öldürüp canına kıymış! Konya’daki olayda yeni detaylar

Konya Çumra’da Fadime Dağlı yol ortasındaki bir aracın içinde, eşi Mehmet Dağlı ise yakınında ölü bulunmuştu. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Dağlı’nın, 4 çocuğunun annesini öldürüp canına kıydığı anlaşıldı.

Dört çocuğunun annesini öldürüp canına kıymış! Konya’daki olayda yeni detaylar

Dün öğle saatlerinde Konya’nın Çumra ilçesinde yaşanan olayda, Dedemoğlu Mahallesi Aslım Yaylası Mevkisinde bir araç ve iki ceset bulunduğu ihbarıyla ekipler harekete geçmiş, kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri, aracın ön yolcu koltuğunda Fadime Dağlı’yı göğsünden silahla vurulmuş halde, yol üstünde ise eşi Mehmet Dağlı’yı ölü olarak bulmuştu.

İLK DEĞERLENDİRME KESİNLEŞTİ

Jandarma, ilk inceleme sonunda Mehmet Dağlı’nın eşini öldürdükten sonra kendi canına kıydığı değerlendirmesinde bulunmuştu.

Detaylı incelemeler sonunda jandarma ekipleri, Mehmet Dağlı'nın eşini tabancayla öldürdükten sonra araçtan inerek aynı silahla kendini vurduğunu tespit etti.

2022/11/22/son-dakika-konyada-dehset-veren-olay-iki-olu-var-biri-kadin-002.jpg

ÖLÜMLE TEHDİT ETTİĞİ İÇİN UZAKLAŞTIRMA ALMIŞ

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; 4 çocuk sahibi olduğu öğrenilen çiftin şiddetli geçimsizlik yaşadıkları, eşini ölümle tehdit ettiği için Mehmet Dağlı hakkında 1 yıl uzaklaştırma kararı verildiği ortaya çıktı.

2022/11/22/mehmet-dagli-cumra.jpeg

TOPRAĞA VERİLDİLER

Fadime Dağlı ve Mehmet Dağlı’nın cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Çiftin cenazeleri, Çumra Mezarlık Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından, Çumra Mezarlığı'nda toprağa verildi.

dort-cocugunun-annesini-oldurup-canina-kiymis-konyadaki-olayda-yeni-detaylar.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.