Ethem Duymuş, MHP Konya’dan Milletvekili Aday Adayı oldu

Eğitimci iş insanı Ethem Duymuş, MHP’den Konya Milletvekili aday adayı oldu. Duymuş, "Sorunların çözümünü birlikte aramak birinci önceliğim olacak.” dedi.

Ethem Duymuş, MHP Konya’dan Milletvekili Aday Adayı oldu

Eğitimci iş insanı Ethem Duymuş, MHP’den Konya Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Duymuş, yaptığı açıklamada, “Öğretmenlik mesleğinin vermiş olduğu tecrübe ve pedagojik eğitim doğrultusunda genç kuşakların sevincinde ve tasasında yanlarında olmak, sorunlarını dinlemek, çözümü birlikte aramak birinci önceliğim olacak.” dedi.

Duymuş, açıklamasında şunları kaydetti:

“Beyşehir İlçesinde başlayan hayat hikâyemde Türkiye’nin aydınlık geleceğinde söz sahibi olacağına inandığım gençlerin beklentilerine umut olabileceğime olan inancım ve onlardan alacağım güç ve enerjiyle 28. Dönemde Milletvekilliği Aday Adaylığı sürecim MHP’de başlamıştır. Mensubu olmaktan ve milletin bekasını kendinden üstün tutan, önce devletim ve milletim diyen liderimin emrinde Konya’mız ve Beyşehir’imize de hizmet etme gayesi ile çıktığım bu zorlu yolculukta bizlerden desteğini hiç esirgemeyen MHP Genel Merkezine, MHP Konya İl Başkanlığına, Beyşehir MHP İlçe Başkanlığına, STK’lara teşekkür ederim.”

ethem-duymus-mhp-konyadan-milletvekili-aday-adayi-oldu.jpeg

ETHEM DUYMUŞ KİMDİR?

Ethem Duymuş, 1988 yılında dünyaya geldi. İlk ve Orta öğrenimini Beyşehir Eşrefoğlu İlköğretim Okulunda, lise eğitimini Beyşehir Ali Akkanat Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimi için Selçuk Üniversitesi Fizik bölümü ve Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitim almıştır. 2013 yılından itibaren nanoteknoloji üzerine araştırmalar yapmıştır. Bu çalışmaların yanında Ülkü Ocakları lise teşkilatçılığı, üniversite teşkilatçılığı ve Ülkü Ocakları İl yöneticiliği, MHP Konya İl Başkan yardımcılığı, MHP Genel Merkez Delegeliği gibi siyasi faaliyetlerde bulunmuştur. İş adamı olarak Konya’da faaliyet gösteren eğitim kurumlarının yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Öğretmen olan Ethem Duymuş evli ve 2 çocuk babasıdır.”

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.