Haber Dairesi AK Parti heyetini konuk etti

AK Parti Konya Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Adnan Bahçeci ile Selçuklu Belediyesi AK Parti Grubu Meclis üyeleri Mehmet Çenesiz ve Haziret Yetiş, Haber Dairesi’nin misafiri oldu.

Haber Dairesi AK Parti heyetini konuk etti

AK Parti Konya İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Adnan Bahçeci ile Selçuklu Belediyesi AK Parti Grubu Meclis üyeleri Mehmet Çenesiz ve Haziret Yetiş, Haber Dairesi’ni ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ile Haber Dairesi Başkanı Ahmet Akbıyık ve Dijital Medya Dairesi Başkanı Mustafa Kara ile görüşen AK Kadro üyeleri, Haber Dairesi’nin günümüzdeki önemli bir haber açığını kapattığını dile getirdi.

Parti olarak sürekli yeni projeler geliştirdiklerini, ayrıca dokunmadık gönül bırakmadıklarını vurgulayan Bahçeci, Çenesiz ve Yetiş, “Kâmil odur ki; koya dünyada bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser” düsturuyla gece gündüz çalıştıklarını, 84 milyonun da bu çalışmaları yakından bildiğini vurguladı. Çevrimiçi medyanın bugün daha da önem kazandığına vurgu yapan AK Parti heyeti, Haber Dairesi ekibine başarı diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.