Konya beklediği yağmura kavuşuyor! 2 gün aralıksız sürecek

Konya ve ilçelerinde yaşayanların beklediği haber geldi. Meteoroloji, Pazar ve Pazartesi günü bölgede sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu. İşte güncellenen ve yüzleri güldüren son tahminler.

Konya beklediği yağmura kavuşuyor! 2 gün aralıksız sürecek

Kurak geçen kış dönemi nedeniyle olağanüstü kuraklık alarmının verildiği Konya’da, Meteorolojiden gelecek haberler dikkatle takip ediliyor.

Başta üreticiler olmak üzere tüm vatandaşların merakla beklediği haber geldi, Konya ve bölgesi 2 gün sağanak yağmur yağışının etkisi altında kalacak.

KONYA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son tahminlerine göre; yarın (5 Mart 2023 Pazar) ve 6 Mart Pazartesi günü, şehrin tamamında sağanak yağış görülecek.

Bir gün aradan sonra 8 Mart 2023 Çarşamba günü bereket sevinci yeniden yaşanacak, merkez ve ilçelerin tamamında yağış etkili olacak.

Önümüzdeki 5 gün boyunca hava sıcaklıklarında da hissedilir derecede düşüş yaşanacak.

Meteorolojinin Konya ve ilçelerine dair 5 günlük hava durumu tahminleri şöyle:

konya-bekledigi-yagmura-kavusuyor-2-gun-araliksiz-surecek.jpgkonya-bekledigi-yagmura-kavusuyor-2-gun-araliksiz-surecek-001.jpgkonya-bekledigi-yagmura-kavusuyor-2-gun-araliksiz-surecek-002.jpgkonya-bekledigi-yagmura-kavusuyor-2-gun-araliksiz-surecek-003.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.