Konya Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut Haber Dairesi’ni kabul etti

Bir süre önce Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Karabulut, Haber Dairesi yöneticilerini kabul etti. Karabulut, okulların açılmasıyla başlattıkları yeni çalışmanın ayrıntılarını da bu ziyarette verdi.

Konya Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut Haber Dairesi’ni kabul etti

Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan ve kısa sürede başarılı çalışmaların altına imza atan Mahmut Karabulut, Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ile Haber Dairesi Başkanı Ahmet Akbıyık’ı makamında kabul etti.

"ÇABAMIZ SÜRECEK"

Başkan Tatlısu, görevinde başarı dilediği İl Emniyet Müdürü Karabulut’a, Türkiye’nin İlk Çevrimiçi Medya Grubu Haber Dairesi hakkında bilgi verdi. Tatlısu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Konya Emniyeti'nin başarılı çalışmalarının halka duyurulması noktasındaki çabalarının süreceğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut ise, Konya gibi bir şehirde görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

OKUL ÇEVRELERİNDE YENİ UYGULAMA BAŞLIYOR

Ataması yapıldıktan sonra ilk açıklamasını Haber Dairesi’ne yapan ve huzur şehri Konya’da bu huzurun devamı noktasında planlamalar yaptıklarını ifade eden Mahmut Karabulut, okulların açılmasıyla birlikte başlattıkları çalışmanın ayrıntıları da bu ziyarette verdi.

Karabulut, “Eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okul çevrelerindeki güvenlik önlemlerimizi ve denetimlerimizi artırdık. Çocuklarımızı ve gençleri koruma adına yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında ekiplerimiz okul çevrelerindeki market ve kafe gibi iş yerlerinin sahipleriyle birebir görüşme yapıyor. Bu görüşmelerde, öğrencilerimizin gerek zararlı alışkanlıklardan korunması gerekse güvenliklerinin sağlanması noktasında destek talebini iletiyor. Bu işbirliğinin güçlendirilmesiyle şehrimizde suçun oluşmadan önlenmesinin sağlanacağına inanıyoruz.” dedi.

Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, ziyaretlerinden dolayı Mustafa Tatlısu ve Ahmet Akbıyık’a teşekkür etti.

konya-emniyet-muduru-mahmut-karabulut-haber-dairesini-kabul-etti.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.