Konya esnafına ramazan ayının önemi ve fazileti anlatıldı

Konya İl Müftülüğünce gerçekleştirilen ‘Misafiriniz Var’ projesi kapsamında İl Müftülüğü ve Merkez İlçe Müftülükleri vaiz ve din görevlileri esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerde yaklaşan Ramazan Ayına dair programlara ilişkin bilgilendirmeler yapıldı.

Konya esnafına ramazan ayının önemi ve fazileti anlatıldı

Konya’da Misafiriniz Var projesi kapsamında esnaflar ziyaret edildi.

Konya İl Müftülüğü tarafından organize edilen Misafiriniz Var projesi kapsamında İl Müftülüğü ve Merkez İlçe Müftülükleri vaiz ve din görevlileri Konya esnafını ziyaret etti.

konya-esnafina-ramazan-ayinin-onemi-ve-fazileti-anlatildi.jpg

İl Müftülüğü ve Merkez İlçe Müftülükleri vaiz ve din görevlileri, Diltaş Eğitim Kurumları, Diltaş Düğün ve Kongre Merkezi, Nur Demir, Akın Makina, Millmak Konveyör Bant Sistemleri, Cansızlar Halı Mobilya, Koçyiğit Halı ve Perde, Bedir Otogaz Sıralı Lpg Sistemleri, Derman Motor Yenileme, Yılmaz Oto Kaporta, Biberci İnşaat, Demirel Ayakkabıcılık, Yazar Çanta, Başaran Kaporta ve Karasör Servisi, Vestel Konya Meram Beyşehir Caddesi Mağazası, Ayzadem Kasap, Sertel Makina, Montano Tarım Makinaları, Norm Hidrolik, Yerli Otomasyon Makina Sanayi, Aziziye Kuruyemiş, Tınmazlar Mutfak Eşyaları, Bereket Züccaciye, Özdemsan Conveyor, Ekerler Ambalaj, Mobays Sac İşleme Merkezi, Özkatiboğlu Züccaciye, HSC Metal, Çakıt Metal, Kılıç Mekanik, Asdem Mobilya, Bozzo Et, Aldo Hırdavat Peyzaj Metal, Konpenaks Pvc Aksesuar, Gürbüz Cam Metal, Mag Yalıtım, Udem Orman Ürünleri, Öztoprak Mobilya, Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı ile Kara Koca Metal Geri Dönüşüm firma yöneticileriyler bir araya geldi.

konya-esnafina-ramazan-ayinin-onemi-ve-fazileti-anlatildi-001.jpg

Ziyaretlerde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yurt içi ve yurt dışında yapılan faaliyetler ve yardımlar hakkında bilgiler aktarıldı. Ayrıca Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi'nin son bir yılda yapmış olduğu faaliyetler ve yaklaşan Ramazan Ayına dair programlara ilişkin bilgilendirmeler yapıldı.

konya-esnafina-ramazan-ayinin-onemi-ve-fazileti-anlatildi-002.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.