Konya İl Milli Eğitim Müdürü Yiğit, öğrenci ve öğretmenlerle buluştu

Konya İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit okul ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Selçuklu ilçesinde bulunan Selçuklu Belediyesi İlkokulu ve Selçuklu Belediyesi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Yiğit, sınıflarda öğrencilerin misafiri oldu.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Yiğit, öğrenci ve öğretmenlerle buluştu

Konya İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, okul ziyaretleri kapsamında Selçuklu ilçesinde bulunan Selçuklu Belediyesi İlkokulu ve Selçuklu Belediyesi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

İlk olarak Selçuklu Belediyesi İlkokuluna giden İl Müdürü Murat Yiğit, Okul Müdürü Ahmet Özcan’dan okul bünyesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Murat Yiğit, öğretmenler odasında öğretmenlerin, sınıflarda öğrencilerin misafiri oldu.

konya-il-milli-egitim-muduru-yigit-ogrenci-ve-ogretmenlerle-bulustu.jpg

Daha sonra Selçuklu Belediyesi İmam Hatip Ortaokuluna giderek Okul Müdürü Bayram Biçer’den okulda yapılan etkinlikler ve sürdürülen projeler hakkında bilgi aldı. Sınıflarda öğrencilerle bir araya gelen Müdür Murat Yiğit, öğretmenlerle Millî Eğitim Bakanlığı öncülüğünde yürütülen projeler, İl Millî Eğitim Müdürlüğünce yürütülmekte olan Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi) projesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ve okulda gerçekleştirilen projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

konya-il-milli-egitim-muduru-yigit-ogrenci-ve-ogretmenlerle-bulustu-001.jpg

Konya’da eğitim alanında özgün projelere imza atıldığını belirten Yiğit, “Öğrencilerimizi millî, manevi ve ahlaki donanıma sahip, tarih bilinci olan, içinde yaşadığı toplumun değerleriyle barışık, çalışkan, sorumluluklarını yerine getiren bireyler olarak yetiştirmek arzusundayız.” dedi.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit'e ziyaretlerinde Selçuklu İlçe Millî Eğitim Müdürü Turan Kayacılar eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.