Konya polisi uyuşturucuyu bu kez mobilyanın içinde buldu

Konya’da uyuşturucu tacirleri sevkiyat için hangi yolu denerse denesin polisin elinden kurtulamıyor. Son operasyonda Narkotik köpeği Alex de yer aldı, uyuşturucu paketleri mobilyalar arasındaki sehpanın içinden çıktı.

Konya polisi uyuşturucuyu bu kez mobilyanın içinde buldu

Konya’da Narkotik ekipleri Karaman Yolu üzerinde şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Araç içerisinde arama yapan ekipler, Narkotik köpeği Alex’in araca yüklenen mobilyalara tepki vermesi üzerine mobilyaları indirerek tek tek kontrol etti.

Alex’in yardımıyla mobilyalar arasındaki beyaz bir sehpayı tespit eden polis ekipleri matkapla sehpanın vidalarını söktü.

Sehpanın altındaki sunta arasına gizlenen 2 parça halinde 586 gram Skunk maddesi ele geçirildi. Araç içerisinde yakalanan Erdal T. ve Ramazan V. gözaltına alındı.

 

 

EVİNDEN EROİN ZULASI ÇIKTI

Bir diğer operasyonun adresi ise Meram oldu. Narkotik ekipleri Öğretmenevleri Mahallesi’nde sokak satıcısı olduğundan şüphelendiği bir kişiyi durdurdu. Şüphelinin üzerinde arama yapan ekipler 1 parça halinde 105 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi.

Rıza A. isimli şüpheliyi gözaltına alan ekipler, evinde de uyuşturucu olabileceği ihtimali üzerine adrese yöneldi. Karatay ilçesi Sultan Mesud Mahallesi’nde bulunan evin içinde arama gerçekleştiren Narkotik ekipleri 2730 gram eroin maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirdi.

konya-polisi-uyusturucuyu-bu-kez-mobilyanin-icinde-buldu.jpeg

3 KİŞİ TUTUKLANDI

2 ayrı olayda gözaltına alınan Erdal T., Ramazan V. ve Rıza A. isimli 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.