Konya polisinden kaçarken tramvay yoluna girdi! Sebebi burada ortaya çıktı

Konya’da polis ekipleri, şüphe üzerine bir araca dur ikazında bulundu. İkazlara aldırmayan sürücü kaçtı, polis kovaladı. Araç tramvay yoluna girdi, lastikleri patlayınca kovalamaca son buldu. Araçtan 1 göçmen kaçakçısı ile 3 düzensiz göçmen çıktı.

Konya polisinden kaçarken tramvay yoluna girdi! Sebebi burada ortaya çıktı

Konya’da uygulama yapan polis ekipleri, bir hafif ticari aracı şüphe üzerine durdurmak istedi. Araç kaçtı, polis kovaladı. Tramvay yoluna giren aracın lastikleri patladı, 4 kişi bu kez yaya olarak kaçmaya çalıştı. Polis 4 şüpheliyi de yakaladı. Şüphelilerde 1’inin göçmen kaçakçısı 3’ünün ise düzensiz göçmen olduğu belirlendi.

O KAÇTI, POLİS KOVALADI

Konya Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığı üzerine bir aracı takibe aldı. Yeni İstanbul Caddesi’nde kurulan uygulama noktasında ekipler aracı durdurmak istedi.

Sürücü ikazlara aldırmadı, kovalamaca başladı. Şüpheli, polislerden kaçmak için tramvay yoluna girdi, lastikler raylara sıkışıp patladı. Araçtaki 4 kişi yaya olarak kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Şüpheliler polis ekiplerince yakalandı.

konya-polisinden-kacarken-tramvay-yoluna-girdi-sebebi-burada-ortaya-cikti.jpg

ARAÇTAN 1 GÖÇMEN KAÇAKÇISI İLE 3 DÜZENSİZ GÖÇMEN ÇIKTI

Araçtaki şüphelilerden birinin ülkeye giriş yasağı olan ve göçmen kaçakçısı olduğu diğer 3 şüphelinin de düzensiz göçmen olduğu belirlendi.

konya-polisinden-kacarken-tramvay-yoluna-girdi-sebebi-burada-ortaya-cikti-001.jpg

3 kişi sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilirken, göçmen kaçakçılığı suçundan hakkında işlem başlatılan araç sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca sürücüye 48 bin 345 TL cezai işlem uygulandı, araç 60 gün süreyle trafikten men edildi.

konya-polisinden-kacarken-tramvay-yoluna-girdi-sebebi-burada-ortaya-cikti-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.