Konya yarın okullar tatil mi, Konya okullar tatil mi son dakika, Konya okullar tatil mi, Konya Valiliği okullar tatil mi?

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla 30 Ekim 2023 Pazartesi günü okullar tatil edildi. Karar sonrası Konya yarın okullar tatil mi, Konya okullar tatil mi son dakika, Konya okullar tatil mi, Konya Valiliği okullar tatil mi? sorularına cevap aranıyor.

Konya yarın okullar tatil mi, Konya okullar tatil mi son dakika, Konya okullar tatil mi, Konya Valiliği okullar tatil mi?

Öğrenciler, Cumhuriyetimizin 100. yılında müjdeli bir haber aldı. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerindeki okullar 30 Ekim 2023 Pazartesi günü tatil edildi.

Kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu ve şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim.”

KONYA YARIN OKULLAR TATİL Mİ, KONYA VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI MI?

Karar sonrası Konya yarın okullar tatil mi, Konya okullar tatil mi son dakika, Konya okullar tatil mi, Konya Valiliği okullar tatil mi? sorularına cevap aranıyor.

Valilikten henüz bir açıklama yapılmazken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yarın okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararına ilişkin, "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, sizlere sunduğu bu 100. yıl armağanı için teşekkürlerimi sunarım. Bugün sizlerden tek isteğim, bu güzel Cumhuriyet'imizin 100. yılı coşkusunu daha da fazla ve içtenlikle yaşamanız. Yarın ise, Türkiye Yüzyılı'nın ilk sabahında aileniz ve sevdiklerinizle beraber uzunca bir zaman geçirerek sizlere armağan ve emanet edilen bu şanlı Cumhuriyet'in değerini ve önemini onlardan bir daha dinlemenizi istiyorum." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.