Konya’da 2 yakın arkadaşın sevgili kavgasında az kalsın kan dökülüyordu

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 2 yakın arkadaşın sevgili kavgasında taraflardan biri silahına sarıldı. Ateş açılan Hasan Koyuncu yara almadan kurtuldu, mermiler kaçarken aracına isabet etti. Şikayet üzerine jandarma soruşturma yürütüyor.

Konya’da 2 yakın arkadaşın sevgili kavgasında az kalsın kan dökülüyordu

Konya’da 2 arkadaş arasındaki kız arkadaş kavgasında silah çekildi, telefonu gasp edilen bir kişi ölümden döndü.

İddiaya göre; Seydişehir ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Hasan Koyuncu, bir araçta oturdukları sırada yakın arkadaşı olan Ömer A’nın, eski sevgilisine mesaj attığını, akşam için buluşma ayarladıklarını gördü.

BULUŞMALARINA TANIK OLDU

Sözleştikleri saatte buluşma yerine giden Hasan Koyuncu, eski kız arkadaşının Ömer A’nın aracına bindiğine tanık oldu.

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Bunun üzerine Ömer A. ile arkadaşlığını sonlandıran Koyuncu, şehir dışına çıktı. 5 gün sonra döndüğünde Ömer A’nın çağırdığı buluşma noktasına giden Hasan Koyuncu, telefonu zorla elinden alındıktan sonra silahlı saldırıya uğradı.

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

İlk mermi omzunun yanından geçen Koyuncu, gizlendiği aracıyla kaçmak isterken arkasından ateş açılmaya devam etti. Aracına mermi isabet eden ve olaydan yara almadan kurtulan Hasan Koyuncu, jandarmaya gidip yaşananları anlattı ve şikayetçi oldu.

konyada-2-yakin-arkadasin-sevgili-kavgasinda-az-kalsin-kan-dokuluyordu.jpeg

MERMİ ARACINA İSABET ETMİŞ

Koyuncu ifadesinde; “Beni çağırma sebebi, benim eski onun şimdiki görüştüğü kız arkadaşı E’nin bana mesaj atmasıydı. Buluştuğumuz yerde yanında S.A.B. isimli bir kişi daha vardı. Arabadan iner inmez bana ‘Sen ne yapıyorsun’ dedi ve telefonumu zorla elimden aldı. Mesajı görünce silahını çekip ateş etti. Kurşunun sol omzumun yanından geçtiğini gördüm. Arabanın arkasına kaçtım. Ateş edip beni vurmaya çalıştı. O sırada S.A.B, Ömer’i belinden tutup götürmeye çalıştı. Ben da arabaya binip kaçmaya çalıştım. Arkamdan ateş etmeye devam etti. Mermilerden biri arabama isabet etti. Beni öldürmeye çalışan ve telefonumu zorla elimden alan Ömer A’dan şikayetçiyim.” dedi.

konyada-2-yakin-arkadasin-sevgili-kavgasinda-az-kalsin-kan-dokuluyordu-001.jpeg

Şikayet üzerine jandarmanın başlattığı soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.