Konya’da 251 polisle şafak vakti operasyon! 93 kişi yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslara yönelik yeni bir operasyon gerçekleştirdi. 88 ekip ve 251 polisle şafak vakti düzenlenen operasyonda 93 kişi yakalandı. Şüphelilerden 60’ı cezaevine gönderildi.

Konya’da 251 polisle şafak vakti operasyon! 93 kişi yakalandı

Konya polisi, 88 ekip 251 personel ile şafak vakti dev bir operasyon gerçekleştirdi, kasten öldürme, kasten yaralama, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 93 kişi yakalandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde bir rekora imza atılarak 133 aranan şahsın yakalanmıştı. Son zamanlarda yaptığı başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi.

251 POLİSLE OPERASYON

Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde merkez ve taşra ilçelerde, 88 ekip ve 251 personel ile kasten öldürme, kasten yaralama, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve haklarında yakalama emri olan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

konyada-251-polisle-safak-vakti-operasyon-93-kisi-yaralandi.jpg

93 KİŞİ YAKALANDI

93 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden 60’ı cezaevine gönderilirken, 33 şahıs adli mercilere teslim edildi.

konyada-251-polisle-safak-vakti-operasyon-93-kisi-yaralandi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.