Konya’da 8 gün önce doğan bebek ölü bulundu

Konya’nın Kulu ilçesinde 8 gün önce dünyaya gelen ve annesinin emzirdiği M.Y, hareketsiz halde bulundu. Hastaneye kaldırılan bebek kurtarılamadı. Bebeğin cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Konya’da 8 gün önce doğan bebek ölü bulundu

Olay, Konya’nın Kulu ilçesi Alpaslan Mahallesinde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Y. ailesinin 8 gün önce M.Y. ismini verdikleri bir erkek bebekleri dünyaya geldi.

ANNE BEBEĞİNİ HAREKETSİZ HALDE BULDU

Anne, M.Y.’yi emzirip yatırdıktan sonra diğer çocuklarının karnını doyurmak üzere yanından ayrıldı. Tekrar bebeğinin yanına gelen anne çocuğunun renginin sarardığını ve hareketsiz olduğunu gördü.

Anne durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi, yardım istendi. İhbar üzerine eve sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale ile hayata döndürülen M.Y. bebek Kulu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

HASTANEDE CAN VERDİ

Bebek, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden bebeğin cansız bedeni hastanenin morguna kaldırıldı.

Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesi ve yapılan otopsinin ardından bebeğin cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.