Konya’da anneannesini öldüren torun ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Konya’da döverek komaya soktuğu anneannesi Sahure Dudu Bahçeci’nin ölümüne neden olan Talha Çorum ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Çorum emniyette ve savcılıkta soruları yanıtsız bıraktı.

Konya’da anneannesini öldüren torun ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü öğle saatlerinde Konya'nın Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Ülkü Sokak’taki 5 katlı bir apartmanın 1'inci katında yaşanmıştı. İddiaya göre; Sahure Dudu Bahçeci'nin (84) dairesinden kavga sesleri gelince komşuları polisi aradı. Gelen polisler girdikleri evde Bahçeci ile kızı Hasibe Erdemir'i kanlar içinde buldu.

Anne ve kızı, ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

konyada-anneannesini-olduren-torun-ile-ilgili-yeni-detaylar-ortaya-cikti.jpg

TORUN GÖZALTINA ALINDI

Polis yaptığı araştırmada Talha Çorum'un (31) belirlenemeyen nedenle tartıştığı anneannesi Sahure Dudu Bahçeci'nin başını defalarca yere ve duvarlara vurduğunu, teyzesi Hasibe Erdemir'i de yumrukladığını tespit etti.

Yoğun bakımda tedavi altına alınan anneanne Bahçeci, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Bahçeci, aynı gün Selim Sultan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

konyada-anneannesini-olduren-torun-ile-ilgili-yeni-detaylar-ortaya-cikti-001.jpg

ŞİZOFREN TANISI KONULMUŞ

3 ay önce Almanya’dan gelerek anneannesinin yanına yerleşen Talha Çorum’un Almanya’da bir süre psikiyatri tedavisi gördüğü ortaya çıktı. Şizofren tanısı konulduğu öne sürülen Çorum’un emniyette ve sevk edildiği adliyede soruları yanıtsız bıraktığı öğrenildi. Talha Çorum, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

konyada-anneannesini-olduren-torun-ile-ilgili-yeni-detaylar-ortaya-cikti-002.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.