Konya’da bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji duyurdu

Beklediği yağışlara Mart ayında kavuşan Konya’da Nisan’da da yüzler gülüyor. Peki Ramazan Bayramında Konya’da hava nasıl olacak, yağış bekleniyor mu? Meteoroloji beklenen raporunu yayımladı, tahminleri güncelledi.

Konya’da bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji duyurdu

Bu yıl Ocak ayı yağış ortalaması nedeniyle olağanüstü kurak şehirler arasına giren Konya, Şubat sonu ve Mart ayında beklediği yağışlara kavuştu. Şehir genelindeki sağanak yağmur ve kar, bereket sevinci yaşattı, Nisan ayında da yaşatmaya devam ediyor.

KONYA’DA BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK? 2023

Peki Konya’da yağışlar sürecek mi, Ramazan Bayramında hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya ve bölgesinin 5 günlük ve bir haftalık hava durumu tahmin raporunu yayımladı.

Güncellenen tahminlere göre; bölge yeni haftada yeni bir yağışlı hava kütlesinin etkisi altına girecek. 25 dereceyi bulan sıcaklıklar, pazartesi, salı ve çarşamba günü de devam edecek. 3 gün bazı ilçelerde gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

GÜN GÜN KONYA’DA BAYRAM HAVA DURUMU

20 Nisan 2023 Perşembe: Ramazan Bayramı Arefesinde Konya’nın tamamı yağışlı olacak. Gök gürültülü sağanak yağış şehrin tamamında etkili olacak.

21 Nisan 2023 Cuma: Ramazan Bayramının birinci günü de arefe günü olduğu gibi gök gürültülü sağanak yağış görülecek. Hava sıcaklığı, yağışla birlikte mevsim normalleri altına inecek.

22 Nisan 2023 Cumartesi: Ramazan Bayramının ikinci günü, sağanak sağış şehir genelinde devam edecek.

22 Nisan 2023 Pazar: Ramazan Bayramının üçüncü günü Konya ve ilçelerinin tamamı gök gürültülü sağanak yağışın etkisinde olacak.

konyada-bayramda-hava-nasil-olacak-meteoroloji-duyurdu.jpeg

konyada-bayramda-hava-nasil-olacak-meteoroloji-duyurdu-001.jpegkonyada-bayramda-hava-nasil-olacak-meteoroloji-duyurdu-002.jpegkonyada-bayramda-hava-nasil-olacak-meteoroloji-duyurdu-003.jpegkonyada-bayramda-hava-nasil-olacak-meteoroloji-duyurdu-004.jpegkonyada-bayramda-hava-nasil-olacak-meteoroloji-duyurdu-005.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.