Konya’da çalınan kamyonu parçalayan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Konya’da çalınan kamyon Adana’da parçalanmış halde bulunmuştu. 50 bin lira karşılığında kamyonu parçalayan şüpheli “Kamyonu parçalarına ayırdım. Kişilere ulaşamayınca bir şeylerin ters gittiğini anlayıp korktum, aracın parçalarını göle attım” dedi.

Konya’da çalınan kamyonu parçalayan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Konya’nın Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nden 15 Mart günü park halindeki Abdullah Sarıbaş’a ait 42 ADZ 571 plakalı kamyon çalındı.

PARÇALARI BULUNDU

Konya ve Adana Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, aracın parçalanmak üzere kente getirildiği ihbarını aldı. Bunun üzerine ekipler PTS kayıtlarını inceleyerek kamyonun gidiş güzergahını çıkarttı. Kamyonun en son Ferdi Ş. isimli bir kişinin tamirhanesine girdiği belirlendi.

Oto hırsızlık polisleri tamirhaneye yaptığı operasyonda Ferdi Ş.'yi gözaltına aldı. Kamyon ise tamamen parçalanmış vaziyette parçalarının bir kısmı bulundu.

konyada-calinan-kamyonu-parcalayan-suphelinin-ifadesi-ortaya-cikti.jpg

Emniyetteki ifadesinde Ferdi Ş., "Ben kaynakçılık yaparım, tanımadığım 2 erkek şahıs kamyonu 50 bin TL karşılığında parçalamam için iş yerime getirdiler, kamyonu parçalarına ayırdım daha sonra şahıslara ulaşamayınca bir şeylerin ters gittiğini anlayıp korktum, aracın parçalarını bilmediğim bir yerde göl içerisine attım" diye kendisini savundu. Ferdi Ş., ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

konyada-calinan-kamyonu-parcalayan-suphelinin-ifadesi-ortaya-cikti-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.