Konya’da CHP’li meclis üyesi MHP’ye geçti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisi listesinden seçilen Ereğli Belediye Meclis Üyesi İmdat Gültekin, MHP’ye üye oldu.

Konya’da CHP’li meclis üyesi MHP’ye geçti

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri’nin sınırlı katılımıyla gerçekleştirilen törende üyeliği gerçekleştirilen İmdat Gültekin, Milliyetçi Hareket Partisi rozeti takılmasıyla bundan sonraki çalışmalarını Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında sürdürme kararı aldı.

MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Siyasette her şey nasip, 06 Ekim 2021 tarihinde Ereğli için önemli karar alarak, meclis toplantısına katılma yönünde irade gösteren ve sonrasında Belediye Meclis çalışmalarına bağımsız Meclis üyesi olarak devam ederek, tavrını Milliyetçi Hareket Partisi’nden yana kullanan İmdat Gültekin’i kutlayorum.” dedi.

İmdat Gültekin de yaptığı açıklamada, “Herkesin Ramazan ayını kutluyor, bundan sonraki çalışmalarımızı Milliyetçi Hareket Partisi’nde gerçekleştireceğimi bildiriyor,  inşallah herkes için hayırlı olur, ilginiz ve temennileriniz için teşekkür ederim.” diye konuştu.

konyada-chpli-meclis-uyesi-mhpye-gecti.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.