Konya’da diş teknisyeni eski karısı ve kızını öldürdü! İşte istenen ceza

Konya’nın Seydişehir ilçesinde diş teknisyeni Bekir Doğan, eski eşi Ayşe Gezer ve kızı Gözde Nur Doğan'ı silahla öldürmüştü. Tutuklanan Doğan hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi. Doğan, boşanma aşamasında eşinin kendisini aldattığını öne sürdü.

Konya’da diş teknisyeni eski karısı ve kızını öldürdü! İşte istenen ceza

Olay, 30 Aralık 2023’te Konya’nın Seydişehir ilçesi Ulukapı Mahallesi 154263 Sokak’ta bulunan 3 katlı bir binanın 3. katındaki dairede yaşandı.

İddiaya göre; Bekir Doğan, 3 ay önce boşandığı 3 çocuğunun annesi eski eşi Ayşe Gezer ile kızı Gözde Nur Doğan’ın (19) bulunduğu eve geldi.

Burada eşiyle tartışan Doğan, aracından aldığı tüfekle Ayşe Gezer ve Gözde Nur Doğan’a ateş etti. Olayda Ayşe Gezer ve kızı Gözde Nur Doğan olay yerinde hayatını kaybetti.

konyada-dis-teknisyeni-eski-karisi-ve-kizini-oldurdu-iste-istenen-ceza.webp

POLİSE TESLİM OLDU

Katil zanlısı Bekir Doğan ise olaydan sonra polise giderek teslim oldu. Adrese gelen polis ekipleri inceleme yaparken, anne ve kızının cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından Bekir Doğan, diş teknisyeni olarak görev yaptığı hastaneye elleri kelepçeli olarak getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheli adliyeye sevk edildi. Bekir Doğan, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

konyada-dis-teknisyeni-eski-karisi-ve-kizini-oldurdu-iste-istenen-ceza.jpg

İSTENEN CEZA BELLİ OLDU

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca eski eşi Ayşe Gezer ve kızı Gözde Nur Doğan’ı öldüren tutuklu Bekir Doğan hakkında hazırlanan iddianame, Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

İddianamede, "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istenen Bekir Doğan'ın olay günü boşandığı eşi Ayşe Gezer ve kızı Gözde Nur Doğan’ı ikametlerinde tüfekle öldürdüğü ve olayda kullandığı tüfekle karakola teslim olduğu belirtildi.

konyada-dis-teknisyeni-eski-karisi-ve-kizini-oldurdu-iste-istenen-ceza-002.webp

KENDİSİNİ ALDATTIĞINI ÖNÜ SÜRDÜ

İfadesine yer verilen Doğan, boşandığı eşini barışmak için ikna etmeye çalıştığını, kızının ise eşi ile barışmasını istemediğini bu süreçte eşinin kendisini aldattığını öğrendiğini, bu nedenle eşi ve kızını öldürdüğünü, kendisinin psikolojik tedavi gördüğünü öne sürdü.

"Aldatma" meselesi yüzünden eski eşi ile tartıştığını belirten Bekir DOĞAN aracında bulunan tüfeği alarak olayı gerçekleştirdiğini, olay sırasında eşinin uyanık olduğunu, kızının da uyuduğunu anlattı.

konyada-dis-teknisyeni-eski-karisi-ve-kizini-oldurdu-iste-istenen-ceza-001.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.