Konya’da film gibi olay! Çıplak görüntüleriyle tehdit ettiler

Konya’da yalnız yaşayan forklift ustası, evine giren bir grup tarafından dövüldü, haraca bağlandı, kaçırıldı, işkence edilip çıplak görüntüleri çekilerek tehdit edildi. Son anda kaçarak canını zor kurtaran Y.B. hemen polise koştu, 4 kişi tutuklandı.

Konya’da film gibi olay! Çıplak görüntüleriyle tehdit ettiler

Darp ettikleri forklift ustasını haraca bağladılar, bununla da yetirmeyip kaçırdılar, çıplak görüntülerini çekerek sosyal medyada yayınlamakla tehdit ettiler. Olay, 10 saatlik işkence sonrası kaçmayı başaran mağdur vatandaşın şikayetiyle ortaya çıktı, 4 kişi tutuklandı.

FİLM GİBİ OLAY

Sabah’ta yer alan haberdeki iddiaya göre; Konya'da yalnız başına yaşayan forklift ustası Y.B'nin (44) evine 2 ay önce tanımadığı bir grup geldi.

Zorla içeri giren şüpheliler, uyuşturucu sattıklarını ileri sürerek bir poşet içerisine koydukları limon tuzu ile Y.B'yi kayda aldı.

Y.B.'yi dövüp, 'Sana 5 bin TL ceza kestik' diyerek evden ayrılan şüpheliler, haftada bir gelip para istemeye devam etti.

En son 30 Aralık gecesi eve gelen şüpheliler, ceza olarak kestikleri 5 bin TL'yi istedi. Y.B. de parayı teslim etti.

ÇIPLAK GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKİP SOSYAL MEDYAYLA TEHDİT ETTİLER

Y.B.'yi zorla araca bindirip yakınlardaki boş bir daireye götüren şüpheliler, darp ettikten sonra cebindeki 3 bin TL parayı, kredi kartlarını, cep telefonunu ve araba anahtarını da gasp etti. Çırılçıplak soydukları Y.B'nin videosunu da çekip, polise şikayet etmesi halinde görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşmakla tehdit etti.

Ertesi sabah Y.B'yi yine araca bindirip yola çıkan şüpheliler ihtiyaç gidermek için bir akaryakıt istasyonunda durdu. Bunu fırsat bilen Y.B, arka koltuktan atlayıp kaçmaya başladı.

Şüpheliler Y.B'nin peşinden koştu ancak yakalayamadı. 10 saatlik işkence sonrası özgürlüğüne kaçan Y.B'nin bu anları güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

konyada-film-gibi-olay-ciplak-goruntuleriyle-tehdit-ettiler.jpg

Y.B.'nin şikayetiyle yapılan operasyonda gasptan suçundan kayıtları bulunan S.K., A.U., F.Ç, M.K. ve B.A. gözaltına alındı. Şüphelilerden A.U. adli kontrolle serbest bırakılırken, diğerleri tutuklandı.

konyada-film-gibi-olay-ciplak-goruntuleriyle-tehdit-ettiler.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.