Konya’da gıda işletmeleri denetlendi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, İlçe Tarım Müdürlüğü Gıda Kontrol Görevlileri tarafından gıda satışı ve üretimi yapan işletmeler titizlikle denetlendi. Denetimler, tüketicilerin sağlığını korumak ve gıda güvenliğini sağlamak amacıyla düzenlendi.

Konya’da gıda işletmeleri denetlendi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, İlçe Tarım Müdürlüğü Gıda Kontrol Görevlileri tarafından gıda satışı ve üretimi yapan işletmeler denetlendi.

İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, gıda güvenliğinin sağlanması ve tüketicilerin sağlığının korunması amacıyla düzenledikleri denetimler kapsamında, Beyşehir'deki çeşitli gıda işletmelerini ziyaret etti. Denetimlerde, işletmelerin hijyen koşulları, ürünlerin saklama ve sunum şekilleri, etiketleme ve ambalajlama gibi konular titizlikle incelendi.

konyada-gida-isletmeleri-denetlendi.jpeg

Yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken, işletmelerin genel olarak hijyen standartlarına uygun olduğu belirtildi.

konyada-gida-isletmeleri-denetlendi-001.jpeg

İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin periyodik olarak devam edeceğini ve gıda güvenliği konusundaki çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini ifade etti.

konyada-gida-isletmeleri-denetlendi-002.jpeg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.