Konya’da Hıdırellez Şenliği! Ünlü fenomen sahne aldı

Konya’nın Hüyük ilçesinde Hıdırellez Şenlikleri düzenlendi. Baharın gelişi Beyşehir Gölü kenarında büyük bir coşkuyla kutladı. Ünlü sosyal medya fenomeni ve sanatçı Aleyna Dalveren şenlikte konser verdi.

Konya’da Hıdırellez Şenliği! Ünlü fenomen sahne aldı

Konya’nın Hüyük ilçesine bağlı Kıreli Mahallesi’nde baharın gelişi Hıdırellez Şenlikleri ile büyük bir coşkuyla kutladı.

Kıreli Mahallesi Muhtarlığı tarafından Beyşehir Gölü kenarındaki Çamlık mevkiinde yapılan şenliklere çok sayıda vatandaş katıldı, renkli görüntülere sahne oldu.

ALEYNA DALVEREN SAHNE ALDI

Sosyal medya fenomeni ve sanatçı Aleyna Dalveren, Hıdırellez Şenliği’nde sahne aldı. Konser veren Dalveren’in seslendirdiği şarkılara sevenleri de eşlik etti.

Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer, konserin ardından Dalveren’e çiçek takdim etti.

konyada-hidirellez-senligi-unlu-fenomen-sahne-aldi.jpeg

DOYASIYA EĞLENDİLER

Şenlikte nişanlı çiftlere yakınları tarafından takı töreni düzenlenirken, ihtiyar delikanlıları çıktıkları sahnede oyundaki hünerlerini sergiledi.

76 yaşındaki Abdullah Yıldırım, Dalveren ile birlikte oynaması dikkat çekti. Dalveren, Yıldırımın performansı sonrası “maşallah” diyerek vatandaşlardan alkış istedi.

konyada-hidirellez-senligi-unlu-fenomen-sahne-aldi-001.jpeg

“BU ŞENLİKLER ÖMRÜMÜZ OLDUĞU SÜRECE DEVAM EDECEK”

Şenlikte konuşan Kıreli Mahallesi Muhtarı Mustafa Mermer, “Bu şenlikler 10 yıldır düzenlenmiyordu. Bu Kırelimizin bu öz eğlencesi idi. Bundan sonra her sene bu şenliği ömrümüz olduğu sürece önce Allah’ın ve sizlerin de desteğiyle yapacağız. Yoğun katılımlarından dolayı hemşehrilerimize ve destek veren, emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.

konyada-hidirellez-senligi-unlu-fenomen-sahne-aldi-002.jpeg

“KIRELİ, HÜYÜK’ÜN İNCİSİ”

Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer de, “Kıreli Mahallesi’nin Hüyük’ün incisi. Şenliği düzenleyen muhtarımıza teşekkür ediyorum. Belediye olarak bu tür etkinliklere destek vermeye, katkı sunmaya devam edeceğiz”

Mahalle sakinleri müzik eğlence eşliğinde sohbet edip piknik keyfi de yaşadı. Çocuklar ise parktaki oyun alanlarında bolca vakit geçirdi.

Şenliğe, Hüyük Kaymakamı Nur Yalçınkaya, İlçe Belediye Başkanı Sadık Sefer, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Uğur Yıldırım, Kıreli Mahallesi Muhtarı Mustafa Mermer, protokol mensupları, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile mahalle sakinleri ve çok sayıda davetli katıldı.

konyada-hidirellez-senligi-unlu-fenomen-sahne-aldi-003.jpeg

konyada-hidirellez-senligi-unlu-fenomen-sahne-aldi-004.jpeg

konyada-hidirellez-senligi-unlu-fenomen-sahne-aldi-005.jpeg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.